2777
2789
عنوان

سوتی➕️18 ی من😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 29 پست
ایا پسره بعد از حرف تو از قصد شلوارشو دوباره خیس نکرد😂؟ بوسی بوسی

وای🤣🤣🤣

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣متوجه نشدید؟؟

نه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

دهنت سرویس🤣🤣🤣قیافه پسرا:جونننز

کاش من لال بشممم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ای داد بیداد😂😂😂🤣🤣💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

نه

سخته توضیحش😭🤣

واکنش پسره: فرانسه به بازی برگشت🤣🤣🤣🤣

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

ای داد بیداد😂😂😂🤣🤣💔

نمیدونست چطوری خودشو کنترل کنه

متاسفانه همیشه ازین سوتیا هست😁

منم تولد اکسم تو همین سن و سال بود عکسش رو کیک بود گفتم سرشو بذارید برای من

همه پوکیدن...واااای😆🤦🏻‍♀️

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده
متاسفانه همیشه ازین سوتیا هست😁منم تولد اکسم تو همین سن و سال بود عکسش رو کیک بود گفتم سرشو بذارید ب ...

وای🤣

حالا مسئله من خود پسره نبودند

اونجاش بودد