2777
2789
عنوان

سوتی➕️18 ی من😐🤦🏻‍♀️

416 بازدید | 29 پست

ما دیروز مهمون داشتیم 

یه پسر دارن ۲۳ سالشه روی شلوارش نوشابه یا آب نمیدونم چی ریخت 😐 (خودتون متوجه بشید کجای شلوارش و پاش🤦🏻‍♀️🔪) رفت توی اتاق منم متوجه نشدم ولی مثل اینکه رفته بود شلوارشو عوض کنه

یکی از پسر عموهام هم بود ۳ سالشه خیلیم من دوستش دارم و.. .. اونم شلوارش کثیف شده بود مامانش عوض کرده بود

نشسته بودیم و حرف شد یکی گفت دیگه شلوار نداریماا میخواید چیکار کنید فردا یه چی بریزه روش

منم صدامو بچگونه کردم گفتم کاری نمیشه کرد من بوسی بوسی میکنمش قربونش میرم😐😐😐

سکوتیی حاکم شددددد

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی چی بَییه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

🤣🤣🤣

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چیشدد

فکر کنم خیلیی بد تعریف کردم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چی چی بَییه

🤣🤣

متوجه نشدید؟؟