2777
2789
عنوان

من خیلی ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 49 پست
من یه جلسه رفتم تراپی .شاید الان چیزی نگه ولی باور کن رفته رفته خسته میشه .حس میکنه تو مادرشی اونوقت ...

وای ن خدانکنه😬😬😬😬🤦🏻‍♀️ تراپی ک نمیتونم برم ولی سعی میکنم بهتر بشم  تو هر شرایطی برام وقت میزاره تشکر میکنم ولی گیرمم میدم 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

وای ن خدانکنه😬😬😬😬🤦🏻‍♀️ تراپی ک نمیتونم برم ولی سعی میکنم بهتر بشم تو هر شرایطی برام وقت میزار ...

انشالله هرچه زودتر خوب بشی گلم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ سر برج که حقوق اومد آروم شدم ولی باز آخرای ما که پول کمه میترسم نرسونیم باز عصبی میشم

😂😂😂🤦🏻‍♀️  خوبه باز خداروشکر دعا کن منم بهتر بشمم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

انشالله هرچه زودتر خوب بشی گلم

مرسی فدات شم 

سلام 

سعی کن خودتو اصلاح کنی هر آدمی نکات مثبت و منفی داره اگه اینطور ادامه بدید شاید اونم بدیها یا اشکالات رو به روتون بیاره

انتقاد خوبه ولی ادامه دادن و هر روز گیر الکی دادن باعث فاصله میشه خودتون رو جای طرف بزارید اگه یه دوست هر روز خوبیاتون رو بگه بیشتر باهاش معاشرت میکنید یا اون دوستی که از سر تاپاتون گیر میده؟

سلام سعی کن خودتو اصلاح کنی هر آدمی نکات مثبت و منفی داره اگه اینطور ادامه بدید شاید اونم بدیها یا ا ...

بعله واقعا میدونم نمیدونم چیکار کنم ک بهتر بسم همش دنبال بهونه ام بعدش کلی پشیمون میشم از دلشم در میارم یجوری 

ول ینمدونم  چیکار کنم کلا بهتر بشم

بعله واقعا میدونم نمیدونم چیکار کنم ک بهتر بسم همش دنبال بهونه ام بعدش کلی پشیمون میشم از دلشم در می ...

نیمه پر لیوان رو ببین

من خودم میام نینی سایت یک جوری همه از خیانت و دست بزن و رفتارهای شوهرشون میگن متحول میشم 

ی زمانهایی سکوت و یک زمانهایی حرفهایی با بار منفی باعث سرد شدن رابطه میشه 

تو همین امروز وقتی آماده میشه بره کار یا جایی یک کلمه مثبت بگو مثلا بگو بابا خوش تیپ

و سعی کن نه گیر بدی نه کوچکترین حرف منفی بهش بزنی باور کن کل اون روز اخلاقش بهتر میشه

نیمه پر لیوان رو ببینمن خودم میام نینی سایت یک جوری همه از خیانت و دست بزن و رفتارهای شوهرشون میگن م ...

اره اخلاقش خیلی  خوبه باهام من خیلی گیر میدم این مدتم گفتن بهش ک نمیدونم دست خودم نیس گیر میدم درکم کن و اینا گف باشه میفهمم عیب ندارع...  حرفای مثبتم میگم بهش ولی از اینک گیر میدم الکی دیک از خودم متنفرم

به قول دکتر عزیزی میگه اگه یه جمله منفی گفتی باید تقریبا ۱۷ جمله مثبت بگی تا بار اون جمله منفی از ذه ...

وای خدایا  یعنی با شوهرم چیکار کردم انقد گیر دادم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره اخلاقش خیلی خوبه باهام من خیلی گیر میدم این مدتم گفتن بهش ک نمیدونم دست خودم نیس گیر میدم درکم ...

ی زمانهایی مثل نزدیک شدن پریودی آدم هرمونهاش بهم میریزه و واقعا یکم تندخو میشه یا وقتی یکسری ویتامین‌های بدنش کم شدن بی‌حوصله میشه

سعی کن اون لحظه ای که داری گیر میدی جمله خودتو عوض کنی مثلا بگی خیلی دوست دارم

یادمه دبیرستان که بودیم خیلی بچها حرفهای زشت میگفتن من خیلی روی این کلمات حساس بودن و دوست صمیمیم میدونست و هروقت خیلی عصبانی میشد یا میخواست از اون حرفهای ک دار بزنه می‌گفت تو گل منی هیچکس هم نمیدونس این یعنی عصبانیم و یا حرف بده

حالا که هر دو ازدواج کردیم و بچه داریم میگه هروقت از دست بچم عصبانی میشم بجای حرف زشت که یاد هم میگیر و تکرار میکنه میگم گل من

ی زمانهایی مثل نزدیک شدن پریودی آدم هرمونهاش بهم میریزه و واقعا یکم تندخو میشه یا وقتی یکسری ویتامین ...

درسته 

سعیمو میکنم چون دلم نمیخاد اذیت بشه واقعا 

دیروز میخاستم گیر بدم گفتم قربونت بشم مواظب خودت باش خیلی دوست دارم  

سعی میکنم ولی بعصی وقتا دیگ...

مرسی خواهری ک وقت گذاشتی  اره منم در تلاشم اینجوری بشم🫠🥲

وای خدایا یعنی با شوهرم چیکار کردم انقد گیر دادم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هر دفعه که یک جمله منفی میگی توی یه برگه یک خط بکش خودت قضاوت کن اگه اون حرف رو همسرت بهت می‌گفت چقدر ناراحت می‌شدی بستگی به شدت ناراحتی خط رو بلند یا پررنگ بکش بعد که اون روز تموم شد ببین با برگه سفید چیکار کردی و با شوهرت چیکار کردی

هر دفعه که یک جمله منفی میگی توی یه برگه یک خط بکش خودت قضاوت کن اگه اون حرف رو همسرت بهت می‌گفت چقد ...

واقعا بعضی وقتا خودمو جا اون میزارم خیلیییییی ناراحت میشم ولی اون بازم سکوت میکنه میگ عیب نداره راحت باش شاید حالت بهتر شد بعضی وقتام در کمال خونسردی میگ اک این حرفم من میزدم زمین و زمانو بهم میرختی 

اینم روش خوبیه امیدوارم درست بشم هرچی زودترررر