2777
2789
عنوان

من خیلی ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 49 پست
گیر نده دیگه قبل گیر دادن فک کن ببین چی جواب میده اگه ضرورتی نداره خب نده

واقعا گیر دادنم ضرورتی ندارن الکی 

میخاد صحبت کنه ب کلمه کلمه حرفاش توجه میکنم تا ی چیزی پیدا کنم گیر بدم فک کنم دارم دیوونه میشم 🤦🏻‍♀️

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدت همینجور بودم واقعا هم رفتارم غیر عادی بود. بعدشم پشیمون میشدم منم به شوهرم گفتم دست خودم نیست فشار مالی اعصابمو بهم ریخته گفتم درکم کن منظوری ندارم از حرفام اونم تحمل کرد.الان فعلا بهترم😅

منم یه مدت همینجور بودم واقعا هم رفتارم غیر عادی بود. بعدشم پشیمون میشدم منم به شوهرم گفتم دست خودم ...

وای دقیقا اینجوریم بهشم کفتم😭😂🤦🏻‍♀️

اره همون لحظه پشیمون میشم انقد خودمو فوش میدم 

چجوری بهتر شدی گل؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

واقعا گیر دادنم ضرورتی ندارن الکی میخاد صحبت کنه ب کلمه کلمه حرفاش توجه میکنم تا ی چیزی پیدا کنم گیر ...

با بقیه هم همینطوری؟ یه مدت برو خونه مامانت بدون شوهرت ببین با اونا هم اینطوری ای 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

با بقیه هم همینطوری؟ یه مدت برو خونه مامانت بدون شوهرت ببین با اونا هم اینطوری ای

ن فقط با شوهرم اینجوریم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐

خدایاااا

سلامت باشی.من کلا مشاور خوبی ام

اره گلی در جریانم

وای اره میدونم بدهههه بهشم گفتم دست خودم نیس ی چن وقت تحمل کن اوکی بشم کف عیب نداره تو فقط ناراحت نب ...

من هر بار خودمو گذاشتم جای اون ک چقد گیر دادن میتونه بد باشه.

مثلا سر لباس پوشیدنش خیللللی گیر بودم .سر مرتب موندن خونه .بعد گفتم حالا چرا اوقات خودمونو تلخ کنیم سر این چیزا .من اگ دوسش دارم باید همونجوری ک هست دوسش داشته باشم ،دیگ الان خیلی ساده نظرمو میگم اتفاقا اونم راحتتر میپذیره ناراحتی هم پیش نمیاد.حتی بیشتر رعایت میکنه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من هر بار خودمو گذاشتم جای اون ک چقد گیر دادن میتونه بد باشه.مثلا سر لباس پوشیدنش خیللللی گیر بودم . ...

خوبه خداروشکر

اونم هیچی نمیگ همش میگ باشه درکت میکنم 

من الکی گیر میدمم خودمم میدونم همش میگم باعث میشه گیر دادنه دورشیم  از هم کاش زودتر خوب بشم

شکلکه اشتباهیه.اما من واقعا مشاور هستم

اصلاحش کن 

مشخصه

خوبه خداروشکراونم هیچی نمیگ همش میگ باشه درکت میکنم من الکی گیر میدمم خودمم میدونم همش میگم باعث میش ...

من یه جلسه رفتم تراپی .شاید الان چیزی نگه ولی باور کن رفته رفته خسته میشه .حس میکنه تو مادرشی اونوقت میره برا خودش یه زن پیدا میکنه . اونوقت خوبه؟ 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

وای دقیقا اینجوریم بهشم کفتم😭😂🤦🏻‍♀️ اره همون لحظه پشیمون میشم انقد خودمو فوش میدم چجوری بهتر شد ...

هیچ سر برج که حقوق اومد آروم شدم ولی باز آخرای ما که پول کمه میترسم نرسونیم باز عصبی میشم