@delدریاگرفته گلم لطفا بیا بگو به نظرت شوهرم دوسم داره؟خیلی دلم ازش شکسته با بعضی رفتاراش خیلی از زندگی سردم میکنه من ب حست ایمان دارم میشه بیای جوابمو بدی لطفا
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
انها صدا میزنن و ما فقط لبیک میگوییمباشد که صداقت داشته باشیمهمانا خدا عالم به کل امور هستنحن اقرب م ...
🥺😔🖤
️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....
شیر برنج مقویه،شیر حیوان خطر ناحیهو...بزرگوار من یه آدم عادیاگه منظورت انسانه ،خب اگه باهات خوب رفتا ...
عزیزم حس میکنین زندگیم درست بشه؟ من شخصیو دوست دارم نمیدونم میشه بهش رسید یا نه😔🥺
️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....
خواسته شما فرزند کم بودهالبته خواسته دلی،شاید بدت نیاد بیشترفرزند دوم را دیدم پسر بچه ایاگر فرزند او ...
محمد جواد برمیگرده
تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی