2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 544 پست
علاق به خوندن دعا دارید،عاشورا..دختری مهربون و پر توقعخنده رو هستید ولی مدتیست غم در دل دارید..در پن ...

درسته عزیزم ممنونم😔❤️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

لطمه؟لطمه چرا ؟بابت نماز ک نمیخونم ؟چشم بخدا خودمم میخان شروع کنم بخونم اما هی کل میکنم استمرار ندار ...

نماز ارتباط بادخداست،و ارتباط با او قلب را آرام میکند

همانا نماز شما را از فحشا و منکر باز میکند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نماز ارتباط بادخداست،و ارتباط با او قلب را آرام میکندهمانا نماز شما را از فحشا و منکر باز میکند

میترسم ک نتونم ادامه بد یا توسط خدا بخشیده نشم نمیدونم

خیلی استرس دارم سردرگمم دلهره دارم نمیدونم بخدا خیلی خستم

از ی طرفی ام مشکل مامان بابام هست ک خیلی وقته درگیرشیم و هزاران مشکل دیگه بخاطر اون ب وجود اومده

شما حست میگه من چیکار کنم

چیکار کنم چ ذکری چیزی بخونم تا مشکلشون ب خوبی حل بشه هر جوری هست

و اصلا چیکار کنم زندگیمون شاد بشه خیلی دلم گرفته

صلوات برات فرستادم انشالله خدا حاجت دلتو بده

نماز ارتباط بادخداست،و ارتباط با او قلب را آرام میکندهمانا نماز شما را از فحشا و منکر باز میکند

گلم حست ب ش چیه؟ دوستم داره ؟

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

سلام خوب هستیدگفته بودن انرژی خوب دارید حس شم هستید من چند تا سوال ازتون بپرسم ببخشید

الناز آزمون ورودی امسال قبول میشه؟

فریده از الناز بدش میاد؟یا نه حسادتی بهش نمیکنه؟

در مورد آینده الناز چه حسی داره چه شغلی گیرش میاد و اینکه اصلا ازدواج میکنه؟

و اینکه فریبا حالش بهتر میشه به تهران میرن یا نه؟

کلا خودتون چه حسی گرفتید و چی فهمیدید بگید ممنون میشم

خدایاشکرت❤️

راستی گفته بودید ا بحث شد ظهر بگم بهتون ی بحث کوچیک پسش اومد

بازم میگم خدا خیرت بده

سوسیس بندری..خوش قلببگو یا زهرا و دل به آنجناب ببندکه روز قیامت خسران نکرده باشی..هوالمحبوب براستی د ...

حتما عزیزم اتفاقا دیروز پریروز بود چله حدیث کسا تموم شد ارادت زیادی دارم بهشون ولی جوابمو نمیدن😔

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

سلام صبح بخیر /امر ازدواج را انگار جدی نگرفته باشیدیعنی دو دل باشید و یا فعلا مطلبی را مانع می بینید ...

دوست عزيز ميشه لطفا بكيد براي من فرزند دوم ميبينيد و اكر بله جنسيتش جيه؟ ممنونم

خیلی گلی اینکه جواب دادی ممنونم. الان برات یه حمد میخونم انشاله اون زمان هم پیام داد باز ب نیتت حمد ...

حمد را شفا دانستن

لطف کنید هدیه به امام عصر کنید از جانب من

چشمهایم را بستم،تا برفمایند کجا بروم،و چه زیبا. بود روی دستان مولا قدم زدن:براستی دیدم لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

امیری که اینه تمام صفات خدا بود😭😭چه سخت است هجران و دوری اقایی که جز خوبی نمیتواند انجام دهد

یا حسین بابی انت و امی ،و جانی و مالی و ولدی و ولدی

ارباب من سیدالشهدا دلتنگم و عصایی جز اشک ندارم

همان موقع که بشنیدم وحوش بیابان آب خوردند و تو لب تشنه بین دو نهر آب از قفا بی جرم و بی دلیل کشته شدی

بدنت را رها کردند دست از جان کشیدم و چه سخت است کلام فرزندت

که فرمود تمام کشته هایشان را خاک کردند و حتی اسبهایشان را

دوستان نهایت دو تا خونه بیشتر میخرید، فوقش یه ماشین خوب و لاکچری ،، اما فراموش نکنید الدنیا مزرعه الاخره

بدی نکنید به هیچکس و ناحق نگویید و رفتار نکنید همانا شما را شیعه نامیده اند..و چه زشت است بد یاوری بودن!

السلام علیک یا قمر بنی هاشم علیه السلام

حتما عزیزم اتفاقا دیروز پریروز بود چله حدیث کسا تموم شد ارادت زیادی دارم بهشون ولی جوابمو نمیدن😔

اگر در دل منتظر جوابی از جانب شخصی خانم هستی رها کن و دل به جانب حضرت معصومه قرار بده..

همانا از طرف ایشون خیر کثیری خواهید دید..یا ام لیلا مدد

اگر در دل منتظر جوابی از جانب شخصی خانم هستی رها کن و دل به جانب حضرت معصومه قرار بده..همانا از طرف ...

خیلی دلم گرفته کاش خودشون واسطه بشن🥺🥺❤️

چشم حتما😔❤️

راستی گفته بودید ا بحث شد ظهر بگم بهتون ی بحث کوچیک پسش اومد بازم میگم خدا خیرت بده

تکرار کنید اگه کاری گفتم

نهایت آرامش کوتاهه،باید برید به زیارت یکی از امام زاده ها تا کاملا پاکسازی بشوید

و در مورد این کار به هیچکس نگو..مخصوصا اگه دوستی داری....یاعلی مدد

خیلی دلم گرفته کاش خودشون واسطه بشن🥺🥺❤️چشم حتما😔❤️

انها صدا میزنن و ما فقط لبیک میگوییم

باشد که صداقت داشته باشیم

همانا خدا عالم به کل امور هست

نحن اقرب من حبل الورید

از رگ گردن به ما نزدیکترند

انها صدا میزنن و ما فقط لبیک میگوییمباشد که صداقت داشته باشیمهمانا خدا عالم به کل امور هستنحن اقرب م ...

سلام خوب هستیدگفته بودن انرژی خوب دارید حس شم هستید من چند تا سوال ازتون بپرسم ببخشید

الناز آزمون ورودی امسال قبول میشه؟

فریده از الناز بدش میاد؟یا نه حسادتی بهش نمیکنه؟

در مورد آینده الناز چه حسی داره چه شغلی گیرش میاد و اینکه اصلا ازدواج میکنه؟

و اینکه فریبا حالش بهتر میشه به تهران میرن یا نه؟

کلا خودتون چه حسی گرفتید و چی فهمیدید بگید ممنون میشم

خدایاشکرت❤️