2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 544 پست
سلام دوست عزیزلطمه شما زیاد خواهد بود و افسوس خواهی خورد نماز بخون دو رکعت فقط سخت که نیستدستت و باز ...

لطمه؟

لطمه چرا ؟

بابت نماز ک نمیخونم ؟

چشم بخدا خودمم میخان شروع کنم بخونم اما هی کل میکنم استمرار ندارم مثلا ظهر میخونم دیگه شب نمیخونم

چشم هر بحثی شد ب شما میگم من ب شما خیلی اعتماد دارم

بله دقیقا خودمم حس میکردم فقط بلد نبودم چجوری پاکسازی کنم

چشم واسه خودتونم صلوات فرستادم

عدد ۷ رو دیدمزمان پیام و یا تماس به روز هست کمتر از ماهانشالله و علی بن ابی طالب

خیلی گلی اینکه جواب دادی ممنونم. الان برات یه حمد میخونم انشاله اون زمان هم پیام داد باز ب نیتت حمد میخونم ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینده را فقط خدا میبیند..در پناه امام زمان باشیازدواج خوبی داریو و برنامه شرکت در آیندهضرری بشما نمی ...

زمانش و اینکه چند سالگیم هست رو نگفتی که 🥲 تا چند چقت دیگه

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
در حدود یک ماه و نیم تا دو ماه حال شما همینجوری هست/اضطراب و استرس دارید،و کمی زود رنجدلگیری از بابت ...

میشه حستونو در مورد منم بگین🥺🥺

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

اینده را فقط خدا میبیند..در پناه امام زمان باشیازدواج خوبی داریو و برنامه شرکت در آیندهضرری بشما نمی ...

مرررسییییی♥️♥️♥️♥️

م به من حسی داره یا این توهم منه؟😅

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
کل شی فان..ای پسر آدم و ای دختر حوابدان و آگاه باش که دنیا محل گذر است،ببخش آنکه خطا کرده براستی خطا ...

سلام گلم میشه محبت کنید بهم بگی من کی باردار میشم ♥️🙏🙏🥲😘😘😘😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عدد ۷ رو دیدمزمان پیام و یا تماس به روز هست کمتر از ماهانشالله و علی بن ابی طالب

سلام عزیزم

بنظرت حست میگه کی ازدواج میکنم؟؟ چطور پیش میره این مسئله که تو ذهنمه راجب ازدواجم

سلام عزیزمبنظرت حست میگه کی ازدواج میکنم؟؟ چطور پیش میره این مسئله که تو ذهنمه راجب ازدواجم

اگه بیماری هست ۵منع برداشته شد،توکل بخدا ازدواج دارید

ولی سخت گیری نکنید..صلوات به امام عصر هدیه کنید

باشد که قلم ما در راستای عنایت حضرت قدم بر دارد..یاعلی مدد

سلام گلم میشه محبت کنید بهم بگی من کی باردار میشم ♥️🙏🙏🥲😘😘😘😘😘

۱.اگه دکتر رفتید،و خودتونم تلاش کردید

اسم بچه را به نام مبارک حضرت عباس بزارید(امام عصر علاقه زیادی به عمو جانش دارد)باشد به لطف آن جناب خنده به لبانتان آید..لازم به طذکر است در طالع فرزند دارید

من خنده را بر لب شما دیدم..یا رقیه مددی

مرررسییییی♥️♥️♥️♥️م به من حسی داره یا این توهم منه؟😅

الان همه به روزنامه حس دارن ، تقوا ترک شده و یاد نام خدا کم

بهتر است استغفار کنید و بسم الله الرحمن الرحیم را قبل کارهاتون حتمن بگید: امر فرمودند تا بگویم و من نیز گفتم،لطفن یک صلوات از جانب امام زمان هدیه به امام رضا کنید ..یا ام البنین مدد