2777
2789
عنوان

همه ی مردا تو نگهداری بچه کوچولو انقد بی احتیاطن

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 51 پست
من همسرم خیلی محتاط و عاقل بنظر میومد تا وقتی بچرو با خودش برده مغازه بهش گوشی داده در حال بازی گفته ...

عکس العمل شما چی بود 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من می ترسید حتی بغل کنه. باید خودم میدادم بغلش خودمم از بغلش می گرفتم

هعی خواهر نوزادی ما هم همین بود شوهرم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عکس العمل شما چی بود

بدو رفتم بچه رو در اوردم بهش میگم چرا گذاشتی رفتی گفتم شاید دخترم خوابیده این رفته زود بیاد میگه نه خودش گف میمونم گفتم بچس نمیدونه میخای درو قفل کنی و بری که اصلا متوجه خیلی چیزا نمیشه 

رو لباسشوییش باحال بود ولی بی احتیاطه که خطرناکهه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

نسبت به مادرها به نظرم پدرها بی خیال تر هستن. همسر من نسبت به من بی خیال تر هست چون اطلاعات کمتری داره ولی اینجوری هم نیست بچه چهار ماهه رو بذاره روی لباسشویی. بی خیالیش در این حده که مثلا بچه هشت ماهه رو گذاشته بود توی صندلی غذاش یه چیزی داده بود دستش بخوره و خودش داشت با کامپیوتر کار میکرد.

به همسرت بگو بچه ی چهار ماهه به راحتی میتونه غلت بزنه و از بلندی بیفته. هیچ کس هم نمیدونه اولین بار کی غلت میزنه.

پسرم سه سالش بود رفته بودیم برای من لباس بخریم فقط دو دقیقه دست پسرم و دادم دستش گفتم دستش و بگیر من ...

چیکار کردی؟ راستشو بگو؟‌من شاید همونجا پرتش میکردم زیرماشین شوهرمو. جدی میگما.

parasoo1989@

رو لباسشویی ؟؟؟؟ 😱😱

من بودم میکشتمش

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بدو رفتم بچه رو در اوردم بهش میگم چرا گذاشتی رفتی گفتم شاید دخترم خوابیده این رفته زود بیاد میگه نه ...

همسر من پشتت نباید خیس بشه با هم رفتن حموم رفتم دیدم خودشم خیس کرده میگم چرا بدنتو خیسدکردی میگه این آب ریخت روم مرد با ۲ متر قد بچه ۱سال و نیم خیسش کرده

اسی توروخدا تو چهارماهگی ممکنه غلت بزنه واز رو لباسشویی بیفته مراقب باش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....