2777
2789
عنوان

دروغ‌گویی

32 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان،وقتتون بخیر!

عرضم به حضورتون،به نظر من دروغگویی فقط این نیست که شما موضوع رو به شکل دیگر عنوان کنید،اینکه دیگران رو به قضاوت دعوت میکنید در حالیکه اونا به واقعیت دسترسی ندارن و صرفا دارن از دیدگاه شما میشنون موضوع رو و شما بخشهایی از واقعیت رو که میپسندید یا به نفعتونه رو عنوان میکنید،عین دروغگوییه.چیزی که من تو نینی سایت زیاد دیدم (واقعیت رو هم لابهلای حرفاشون و یا تاپیکهای قبلی و..برملا میکنن)به خاطر همین تلاش میکنم اینجا خیلی کم نظر بدم،چون معتقدم یه جورایی مدیون اون افرادی میشم که تو اون موضوع در مقابل دروغگو قرار دارن و دروغگو از تاییدها و راهنماییهای ما به عنوان ابزاری برای تایید خودش و عملکردش،استفاده میکنه!نظر شما چیه دوستان؟خوشحال میشم برام بنویسید.

تا حالا تو زندگیم ادم موفقی ندیدم دروغ نگه تظاهر نکنه از این کاسه به اون کاسه نکنه فقط انقدر ماهرانه ...

اره ،قبول دارم،هممون دروغ میگیم ،بعضیا خیلی بیشتر،البته من که موفق نیستم و کلی گفتم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ،قبول دارم،هممون دروغ میگیم ،بعضیا خیلی بیشتر،البته من که موفق نیستم و کلی گفتم.

عزیزم اون بالاییا میان به مردم میگن امرییکا بده یا مردمو به نداری و قناعت و ساده زیستی تشویق میکنن بعد بچه های اقازادها تو همون کشور که میگنبده با پول مرد بهترین زندگی لاکچری

یا خودشون اکثرا گرین کارت و سیتیزنشیپ همون کشور