من همسرم خیلی محتاط و عاقل بنظر میومد تا وقتی بچرو با خودش برده مغازه بهش گوشی داده در حال بازی گفته ...
عکس العمل شما چی بود
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
شوهر من می ترسید حتی بغل کنه. باید خودم میدادم بغلش خودمم از بغلش می گرفتم
هعی خواهر نوزادی ما هم همین بود شوهرم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)
نسبت به مادرها به نظرم پدرها بی خیال تر هستن. همسر من نسبت به من بی خیال تر هست چون اطلاعات کمتری داره ولی اینجوری هم نیست بچه چهار ماهه رو بذاره روی لباسشویی. بی خیالیش در این حده که مثلا بچه هشت ماهه رو گذاشته بود توی صندلی غذاش یه چیزی داده بود دستش بخوره و خودش داشت با کامپیوتر کار میکرد.
به همسرت بگو بچه ی چهار ماهه به راحتی میتونه غلت بزنه و از بلندی بیفته. هیچ کس هم نمیدونه اولین بار کی غلت میزنه.
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
بدو رفتم بچه رو در اوردم بهش میگم چرا گذاشتی رفتی گفتم شاید دخترم خوابیده این رفته زود بیاد میگه نه ...
همسر من پشتت نباید خیس بشه با هم رفتن حموم رفتم دیدم خودشم خیس کرده میگم چرا بدنتو خیسدکردی میگه این آب ریخت روم مرد با ۲ متر قد بچه ۱سال و نیم خیسش کرده