ما یارانمون از پدر مادرمون تازه جدا شد یکی دو ساله ازدواج کردیم هیچی نداریم ی ماشین داریم فقط شوهرمم ی کارمند ۲۰ حقوقشه کلا دهکمون زده ۹ یارانه نمیدن😂جالبه واقعا اونوق بابام وپدر شوهرم میگیرن
شوهرم از دار دنیا فقط منو دخترشو داره و یه پلاک ماشین
شغلش هم دولتی نیس
ما رو زدن دهک هشت
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من زیر نظر بابام بودم میخاست منو بزار تحت حمایت خودش که رفت دید سیستم به طور خودکار اینکارو کرده و مارو گذاشته دهم هشت
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مسخرن واقعا خاک تو سرشون کنن پولی نیس یارانه ها بخوره تو سرشون ولی این ک برعکس شده پولدارا میگیرن م ...
آره دقیقا من گاهی عصبانی میشم که چرا رفتیم دهک هشت بعد میام به خودم میبینم اگه حساب کنم منو شوهرم و دخترم سر هم یک میلیون هم بهمون نمیده دولت پس بیخیالش میشم