2777
2789
عنوان

دهک چندین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 51 پست

منم دقیقا عین خودتم اسی 

شوهرم از دار دنیا فقط منو دخترشو داره و یه پلاک ماشین 

شغلش هم دولتی نیس 

ما رو زدن دهک هشت 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب شاید قیمت ماشینتون بالاست فامیل ماهم یهو رفت بالا دهکشون رفتن اعتراض زدن بهشون گفتن فقط این ماشین ...

والا پرایدم الان ۵۰۰ میلیونه 

دویس شش یه میلیارده

لاکچریه؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دقیقا عین خودتم اسی شوهرم از دار دنیا فقط منو دخترشو داره و یه پلاک ماشین شغلش هم دولتی نیس ما ر ...

مسخرن واقعا خاک تو سرشون کنن پولی نیس یارانه ها بخوره تو سرشون ولی این ک‌ برعکس شده پولدارا میگیرن ماها نه رو درک‌ نمیکنم😑

چطوری میدونید دهک چندید

من شوهرم رفت کافی نت پیگیر شد 

من زیر نظر بابام بودم میخاست منو بزار تحت حمایت خودش که رفت دید سیستم به طور خودکار اینکارو کرده و مارو گذاشته دهم هشت

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب اونی هم که خونه داره سند خونش توی سیستمه بعد میبینن که هرماه پول میاد به حسابش

دولتمون ماشالا نیست هوشش زیاده از اون جهت گفته خونه که اموال حساب نمیشه اونا حساب نکنید بذارید ببینید چقدر خرج میکنه اینجوری پولدارا رو شناسایی کنید 

دیگه از کسی که فکر میکنه کولر گازی با گاز کار میکنه از این بیشتر هم انتظار نمیره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مسخرن واقعا خاک تو سرشون کنن پولی نیس یارانه ها بخوره تو سرشون ولی این ک‌ برعکس شده پولدارا میگیرن م ...

آره دقیقا من گاهی عصبانی میشم که چرا رفتیم دهک هشت بعد میام به خودم میبینم اگه حساب کنم منو شوهرم و دخترم سر هم یک میلیون هم بهمون نمی‌ده دولت پس بیخیالش میشم