ما یارانمون از پدر مادرمون تازه جدا شد یکی دو ساله ازدواج کردیم هیچی نداریم ی ماشین داریم فقط شوهرمم ی کارمند ۲۰ حقوقشه کلا دهکمون زده ۹ یارانه نمیدن😂جالبه واقعا اونوق بابام وپدر شوهرم میگیرن
شوهرم از دار دنیا فقط منو دخترشو داره و یه پلاک ماشین
شغلش هم دولتی نیس
ما رو زدن دهک هشت
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من زیر نظر بابام بودم میخاست منو بزار تحت حمایت خودش که رفت دید سیستم به طور خودکار اینکارو کرده و مارو گذاشته دهم هشت
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مسخرن واقعا خاک تو سرشون کنن پولی نیس یارانه ها بخوره تو سرشون ولی این ک برعکس شده پولدارا میگیرن م ...
آره دقیقا من گاهی عصبانی میشم که چرا رفتیم دهک هشت بعد میام به خودم میبینم اگه حساب کنم منو شوهرم و دخترم سر هم یک میلیون هم بهمون نمیده دولت پس بیخیالش میشم