2777
2789
عنوان

شوهرم سر صبحی رید تو اعصابم رفت

252 بازدید | 28 پست

۶ ساله که ازدواج کردیم بعد تو این ۶ سال هر موقع که عروسی دعوت می‌شدیم من همون لباسای قدیمیم رو میپوشیدم میرفتم یه بارم نمیگفتم که لباس بگیرم .(برای عروسی).

بعد حالا ۳ ماه دیگه عروسی خواهرمه یه پیراهن مجلسی دوختم ماه پیش . دیشب بهش گفتم که ۱۶ ام ایم ماه اگه پول گرفتی میدی من برم لباس بگیرم واسه خودم ؟ 

تیکه تیکه میگیرم که اونموقع تو توی فشار نباشی یه دفعه ای بخوای پول خیاط و آرایشگاه و پارچه و رنگ مو بدی .

ولی آقا اعصبانی شد و هوار میککشید که بزاریه دو روز بگذره از اونی که دوختی بزار من اونو هضمش کنم ۴ تومن دادی پول پارچه و خیاطی .

منم بهش گفتم باشه عزیزم نمیخوام همونی که دارمو میپوشمش نمیخوام مرسی بلند شد با اعصبانیت بهم گفت تو معلوم نیست دوست منی یا دشمن من . تو از دشمنم ام بد تری.

خیلی ناراحت شدم از اینحرفش منم بهش گفتم آفرین بهت جواب ۶ سال زحمت منو اینجوری میدی .بعدشم رفت سرکار و یه ساعت بعد پیام داد معذرت میخوام با یه استیکر گریه کنارش منم گفتم تو تا الان هزاربار قلب منو شکوندی اینبارم فدای سرت عیبی نداره .

چیکار کم اومد خونه بهش چی بگم ؟ 

اخه چه خوب که بلده ازت معذرت خواهی کنه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرت داد زده تو گفتی عزیزممممممم؟؟؟یکی بخوابونم دهنت؟میگفتی وظیفته چشمت کور دندت نر باید پول بدی 

اینقد راه اومدی پررو شده اونوقت من میگم زنی ک خرج خودش نکنه ارج نداره میریزن سرم

کارما💫    

سنگین باش ولی حرف در حد سلام و اینا داشته باش. 

خودت برای خودت باش و زیاد محلش نذار .از هیچ چیزی هم نگذر . چرا باید کوتاه بیای . بگو میخوام تو سرافراز باشی .هر کس منو ببینه میگه زن فلانی رو ببین چه خوشتیپه وگرنه من که هیچ عروسی خرید نکردم یعنی درکت کردم .هیچ کس به اندازه ی من دلسوزت نیست 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
سرت داد زده تو گفتی عزیزممممممم؟؟؟یکی بخوابونم دهنت؟میگفتی وظیفته چشمت کور دندت نر باید پول بدی اینق ...

آخه میدونی این دو ماه پیش بد جوری  به پدر و مادر من بی احترامی کرد و دعواشون شد . الان میترسم یه چیزی بگم بهش و نزاره برم عروسی یدونه خواهرم