2777
2789
عنوان

شوهرم سر صبحی رید تو اعصابم رفت

273 بازدید | 28 پست

۶ ساله که ازدواج کردیم بعد تو این ۶ سال هر موقع که عروسی دعوت می‌شدیم من همون لباسای قدیمیم رو میپوشیدم میرفتم یه بارم نمیگفتم که لباس بگیرم .(برای عروسی).

بعد حالا ۳ ماه دیگه عروسی خواهرمه یه پیراهن مجلسی دوختم ماه پیش . دیشب بهش گفتم که ۱۶ ام ایم ماه اگه پول گرفتی میدی من برم لباس بگیرم واسه خودم ؟ 

تیکه تیکه میگیرم که اونموقع تو توی فشار نباشی یه دفعه ای بخوای پول خیاط و آرایشگاه و پارچه و رنگ مو بدی .

ولی آقا اعصبانی شد و هوار میککشید که بزاریه دو روز بگذره از اونی که دوختی بزار من اونو هضمش کنم ۴ تومن دادی پول پارچه و خیاطی .

منم بهش گفتم باشه عزیزم نمیخوام همونی که دارمو میپوشمش نمیخوام مرسی بلند شد با اعصبانیت بهم گفت تو معلوم نیست دوست منی یا دشمن من . تو از دشمنم ام بد تری.

خیلی ناراحت شدم از اینحرفش منم بهش گفتم آفرین بهت جواب ۶ سال زحمت منو اینجوری میدی .بعدشم رفت سرکار و یه ساعت بعد پیام داد معذرت میخوام با یه استیکر گریه کنارش منم گفتم تو تا الان هزاربار قلب منو شکوندی اینبارم فدای سرت عیبی نداره .

چیکار کم اومد خونه بهش چی بگم ؟ 

اخه چه خوب که بلده ازت معذرت خواهی کنه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرت داد زده تو گفتی عزیزممممممم؟؟؟یکی بخوابونم دهنت؟میگفتی وظیفته چشمت کور دندت نر باید پول بدی 

اینقد راه اومدی پررو شده اونوقت من میگم زنی ک خرج خودش نکنه ارج نداره میریزن سرم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سنگین باش ولی حرف در حد سلام و اینا داشته باش. 

خودت برای خودت باش و زیاد محلش نذار .از هیچ چیزی هم نگذر . چرا باید کوتاه بیای . بگو میخوام تو سرافراز باشی .هر کس منو ببینه میگه زن فلانی رو ببین چه خوشتیپه وگرنه من که هیچ عروسی خرید نکردم یعنی درکت کردم .هیچ کس به اندازه ی من دلسوزت نیست 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
سرت داد زده تو گفتی عزیزممممممم؟؟؟یکی بخوابونم دهنت؟میگفتی وظیفته چشمت کور دندت نر باید پول بدی اینق ...

آخه میدونی این دو ماه پیش بد جوری  به پدر و مادر من بی احترامی کرد و دعواشون شد . الان میترسم یه چیزی بگم بهش و نزاره برم عروسی یدونه خواهرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز