aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 عنوان انتقال جنین و بی بی چک 317 بازدید | 32 پست سلام بچه ها بی بی چکم مثبته یا نه روز ۱۳ انتقال جنین عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU 1404/09/05 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14180 هاله دیده میشه انگار از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 هاله دیده میشه انگار منم میبینم ولی نمدونم مثبته یا نه همش نگرانم قبلش یوی زدم منفی بود این هاله انداخت عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14180 منم میبینم ولی نمدونم مثبته یا نه همش نگرانم قبلش یوی زدم منفی بود این هاله انداخت عزیزم ازمایش بده از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 عزیزم ازمایش بده فردا باید برم بدم عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 امیدوارم مثبت باشه🥲 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
دختربارون9192 عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 603 یکی از اقواممون انتقال داده بود بی بی منفی بود ولی ازمایشش مثبت شد دکتر میگفت اثر داروها روی بی بی اثر میزاره انشالله که ی نی نی نه ماه دیگه بیاد بغلت
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 یکی از اقواممون انتقال داده بود بی بی منفی بود ولی ازمایشش مثبت شد دکتر میگفت اثر داروها روی بی بی ا ... جدی خدا کنه عزیزم ممنونم ینی داروها ممکنه باعث منفی شدن بی بی چک بشه عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
fffsas عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3823 انگار هاله داره به نظر مثبت میاد عزیزم میتونم بپرسم مشکلت چیه ای وی اف کردی؟
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14180 فردا باید برم بدم چرا الان نمیدی من روز۱۲ام دادم از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14180 جدی خدا کنه عزیزم ممنونم ینی داروها ممکنه باعث منفی شدن بی بی چک بشه خیلی کم از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 انگار هاله داره به نظر مثبت میاد عزیزم میتونم بپرسم مشکلت چیه ای وی اف کردی؟ امیدوارم واقعی باشهمن مشکلم سقط مکرر هست بدون علت بچه از لحاظ ژنتیک مشکل نداره رحمم هیسترسکوپی عکس رنگی آزمایشات هورمونی میگه مشکل نداره عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 چرا الان نمیدی من روز۱۲ام دادم شما بارداری عزیزشما هم انتقال دادی بی بی زدی یا مستقیم رفتی آز عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 خیلی کم چی بگم امیدوارم همین که دوستمون گفت باشه عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
ارام67 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 14180 شما بارداری عزیزشما هم انتقال دادی بی بی زدی یا مستقیم رفتی آز اره باردارمبی بی زدم ولی چون امپول HCGزده بودم نتبجه مثبتش هم کاذب بود روز.12 انتقال ازمایش دادم از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید