2777
2789
عنوان

انتقال جنین و بی بی چک

317 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها بی بی چکم مثبته یا نه روز ۱۳ انتقال جنین

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
هاله دیده میشه انگار

منم میبینم ولی نمدونم مثبته یا نه همش نگرانم قبلش یوی زدم منفی بود این هاله انداخت

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میبینم ولی نمدونم مثبته یا نه همش نگرانم قبلش یوی زدم منفی بود این هاله انداخت

عزیزم ازمایش بده

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

یکی از اقواممون انتقال داده بود بی بی منفی بود ولی ازمایشش مثبت شد دکتر میگفت اثر داروها روی بی بی ا ...

جدی خدا کنه عزیزم ممنونم 

ینی داروها ممکنه باعث منفی شدن بی بی چک بشه

انگار هاله داره به نظر مثبت میاد عزیزم میتونم بپرسم مشکلت چیه ای وی اف کردی؟

امیدوارم واقعی باشه

من مشکلم سقط مکرر هست بدون علت بچه از لحاظ ژنتیک مشکل نداره رحمم هیسترسکوپی عکس رنگی آزمایشات هورمونی میگه مشکل نداره 

چرا الان نمیدی من روز۱۲ام دادم

شما بارداری عزیز

شما هم انتقال دادی بی بی زدی یا مستقیم رفتی آز

خیلی کم

چی بگم امیدوارم همین که دوستمون گفت باشه

شما بارداری عزیزشما هم انتقال دادی بی بی زدی یا مستقیم رفتی آز

اره باردارم

بی بی زدم ولی چون امپول HCGزده بودم نتبجه مثبتش هم کاذب بود 

روز.12 انتقال ازمایش دادم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید