2777
2789

اره خیلی حیف چند ماه پیش رفت ای کاش بود فکر کنم ازدواج کرد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دختر خوبی بود. 

اومد خداحافظی کرد توی بهتر بود 

ولی در کل نی نی سایت قبلا جای دنجی بود. 

الان خیلی جای کردی شده و تاپیک ها یا  بی محتوا ویا بد محتوا 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اره خیلی حیف چند ماه پیش رفت ای کاش بود فکر کنم ازدواج کرد

قبلشم متاهل بودن

برا کاربر مجازی دلتون تنگ میشه؟چه عجیب 🤔

انگار بیشتر دلمون برای فضای قبلی نی نی سایت تنگ شده 

قبلشم متاهل بودن

میدونم عقد بود آخرین تاپیک جهیزیه بود نه منظورم عروسی مراسم اش می‌گذاشت مثل جشن عقدش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انگار بیشتر دلمون برای فضای قبلی نی نی سایت تنگ شده

اینو حق دارید

سالهای اول که اومدم جو واقعا دوستانه و محترمانه بود

ولی الان افتضاحه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری