2777
2789
عنوان

عملیات ناموفق و پولم برنگشت

142 بازدید | 6 پست

رفتم داروخونه دستگاهشون زد خطا در برقراری ارتباط دیگه انصراف زدم ولی یهو ازم پول کم کرد فیشش هم گرفتم زده عملیات ناموفق به پشت باجه ای گفتم ازم پول کم شده گفت نه پرداخت نکردی دوباره رفتم صندوق خودش حساب کرد الان داره ۲۴ ساعت میشه پولم برنگشته به امداد شتاب هم زنگ زدم فقط گفت ثبت شد

همیشه به یه ساعت نکشیده پول بر می‌گشت یعنی امکان داره یکم بعد رفته باشه به حساب داروخونه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پول کارت به کارت کردم از حسابم کم کرد ولی توی فیش نوشته بود عملیات ناموفق. رفتم بانک گفت 72 ساعت زمان میبره . زنگ زدم به شخصی که واریز کرده بودم گفت اره پول اومده به حسابمون

منم پول کارت به کارت کردم از حسابم کم کرد ولی توی فیش نوشته بود عملیات ناموفق. رفتم بانک گفت 72 ساعت ...

وای واقعا چقدر بد من مجبور شدم دوباره حساب کنم چون باید دارو رو می‌گرفتم حداقل اگه برای شخص باشه میشه صبر کرد اگه مطمئن شدی نرفته دوباره واریز می‌کنی ولی این دیگه نمیشه کاریش کرد🤦🏻‍♀️