2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه بیاید لطفا عکس

112 بازدید | 16 پست

خانما من عکس دو تا ساعت رو میذارم بنظرتون برای دختر ۲۰ساله مناسب هست؟

اگر اره بنظرتون کدومش بهتره

پیشاپیش مرسی بابت راهنماییتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی.........البته من ساعت ندوس

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دومی

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

ساعت صفحه‌ سفید کلاسیک‌تره خصوصا وقتی دسته چرمه

ولی صفحه مشکی اسپرت‌تره

بستگی به استایل خودت داره

اگه لباسات رنگ روشنن، صفحه‌ی مشکی شیک‌تره

هر دو قشنگن

مهشیدم🤍 باز میشه این در ، صبح میشه این شب ، تموم میشه این درد ، صبر داشته باش...

بنظرتون اصلا واسه دختر ۲۰ساله مناسبه؟منظورتون مشکیه هست؟

برو خود ساعت فروشی قشنگ ترم هست

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده