2777
2789
عنوان

مهندسای عمران خواهشا کمک!!!!!

4120 بازدید | 35 پست

عزیزان چند تا سوال در مورد آزمون نظام مهندسی دارم خواهشا میدونین راهنماییم کنین.

1_دقیقا چند سال باید از فارغ التحصیلیم بگذره تا آزمون بدم؟

2_میتونم از بین 3 آزمون نظارت و اجرا و محاسبات فقط اجرا و نظارت رد شرکت کنم؟سوالاشون جدا جداس؟روزای آزمونش؟

3_منبع ثابت باید مطالعه کنیم اگه بله چی دقیقا؟؟اگه نه مثلا برای کنکور ارشد کتابای سری عمران بیشتر تاکید شده برای  نظام چطور ؟

4_ببخشید سوالام زیاد شدن یکی از استادامون میگفت اگر علاقه به کارم ندارید توو رشتتون آزمون نظام رو بدین تا به عنوان مهندس عمران سهمیه داشته باشین بعد نمیخواد اصلا کار کنی مدرک نظامتو بده به سازنده ها و اینطورا ماهی 2تا بیشتر حتی مبلغشو دریافت میکنید این رو هم شفاف سازی کنید درسته یا نه 

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              
من واسه سوالات اگاهی ندارم نرفتم دنبالش هیچ وقت

ممنون عزیزم 

امیدوارم کسی باشه که آزمون داده باشه اینجا

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بعد سه سال از مدرکت گذشته باشه. اره میشه جدا جدا شرکت کرد. نظارت ...اجرا و محاسبات هرکدوم ازمون جدا و در روزهای جدا هستند.بهترین منبع هم کتاب ازمون های سال گذشته است که تمام ازمون ها وجوابشون توش هست . والبته کتاب بازه یعنی مباحث رو میتونی ببری 

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

عزیزم بعد سه سال از مدرکت گذشته باشه. اره میشه جدا جدا شرکت کرد. نظارت ...اجرا و محاسبات هرکدوم ازمو ...

وای ممنون دوست عزیز 

آزمایشی قبل 3 سال نمیشه شرکت کرد؟

بعد دو تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم در صورت اطلاع  پاسخ بدین

چون امروز میرم کتاب رو تهیه کنم،فرمودین اسم کتاب (کتاب آزمون سالهای گذشته )ی نظام مهندسی هست که بگم دارین؟

سوال بعدی در مورد سوالای آزمونه نظارت و اجراست چون Open book هست یعنی مفهومیه؟

کلا قبولی تووش چطوره؟نظارت شنیدم آسونه 

نظارت و اجرا اسونه...شما ازمون های قبل رو بخون و قسمت سوالا رو تو مباحث مثلا با مداد رنگی رنگ کن اغلب از همون قسمت ها میاد

وای ممنون دوست عزیز  آزمایشی قبل 3 سال نمیشه شرکت کرد؟ بعد دو تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میش ...

نه عزیزم ازمایشی نمیشه شرکت کرد. سوالاشم مفهمومی نیست عین سطر های مباحث میاد واسه همین میگم رنگ کن. اره اسم کتاب همونه. البته سوالاشو میتونی از اینترنت دانلود کنی ولی کتاب باشه جوابشم هست راحتی. 

درسته فقط نظرتون در مورد اون سوال آخرم توو پست اول از قول استادم صحت داره یا من به اشتباه متوجه شدم؟

نه عزیزم ازمایشی نمیشه شرکت کرد. سوالاشم مفهمومی نیست عین سطر های مباحث میاد واسه همین میگم رنگ کن. ...

خیلی ممنون واسه وقتی که گذاشتین عزیزم 

لطف کردین

درسته فقط نظرتون در مورد اون سوال آخرم توو پست اول از قول استادم صحت داره یا من به اشتباه متوجه شدم؟

ببین عزیزم شما الان که قبول بشی میشی مهندس پایه 3. که 1200 متر سهمیه داری که مبلغ قیمت تو شهر ها ممکنه متفاوت باشه مثلا من قزوینم اینجا متری 7000 تومن هست که میشه 8 ملیون وچهارصد تومن وه البته با استحاک بنا تا 10 ملیون درمیاری. که این مقدارسهمیه واسه وقتی هست که معمولا کارهات پایان کار بگیرن که معمولا یک سال و نیمه. اگه نخوای کار کنی و مدرکت رو واسه ازمایشگاه اینا بذاری 5 ملیون میدن

[QUOTE=57884742]ببین عزیزم شما الان که قبول بشی میشی مهندس پایه 3. که 1200 متر سهمیه داری که مبلغ قیمت تو شهر ها ممک ...[/QUOTE

استحکام بنا

که البته بعد هرچهارسال میتونی دوره شرکت کنی و پایه ات بره بالا. سه تا پایه هم داریم. پایه 3 و 2 و1. پایه 1 سهمیه اش 3000 متره. میشه 20 ملیون تقریبا واسه 18 ماه. شاید منظور استادتون این بوده

ببین عزیزم شما الان که قبول بشی میشی مهندس پایه 3. که 1200 متر سهمیه داری که مبلغ قیمت تو شهر ها ممک ...

چقدر خوب واقعا عالیه پس ارزش تلاش کردن رو داره 

متشکرم دوست عزیز 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤