2777
2789
عنوان

مهندسای عمران خواهشا کمک!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4127 بازدید | 35 پست
چقدر خوب واقعا عالیه پس ارزش تلاش کردن رو داره  متشکرم دوست عزیز  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اره حتما شرکت کن اگع اون کتاب رو خوب بخونی حتما بار اول قبول میشی واگه مثل من  به رشتت هم علاقه داشته باشی که از کارش هم لذت میبری.و هم این که کارش اصلا وقت گیر نیست شما تا سقف ساختمون رو بزنن نهایت 7 یا 8 بار بری سر هر ساختمون و نظارت کنی که این مبلغ میارزه واسش. موفق باشی

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

که البته بعد هرچهارسال میتونی دوره شرکت کنی و پایه ات بره بالا. سه تا پایه هم داریم. پایه 3 و 2 و1. ...

دقیقا من چون تجربه کاری نداشتم و دانشجو بودم متوجه نشدم فقط یادمه بهشون گفتم با وجود این همه گستردگی توو علم مهندسی عمران من بعید میدونم چیزی یادگرفته باشم که فردا بتونم کار کنم که در پاسخ دقیقا همین جملات شما رو گفتن 

که کار هم نخواستین کنین ناامید نشین و آزمون نظام رو بدین و در رابطه با پایه ها ی 1 و 2 و 3 هم دقیقا همینارو گفتن که بعد ها میتونید ارتقا بدین 

الان خیالم راحت شد ارزش زحمت کشیدن رو داره

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حتما شرکت کن اگع اون کتاب رو خوب بخونی حتما بار اول قبول میشی واگه مثل من  به رشتت هم علاقه ...

نظارت آخه ریسکشم خیلی بالاهست منم بی دقت فردا اشتباهی کنم خدای نکرده باید با لباس خط خطی عین دالتونا توو زندان باشم 

فکر میکنم بخاطر همین هست که راحت هم قبول میشه آدم تووش

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              

بازم از توضیحات کاملتون ممنونم

دقیقا من چون تجربه کاری نداشتم و دانشجو بودم متوجه نشدم فقط یادمه بهشون گفتم با وجود این همه گستردگی ...

منم هیچی بلد نبودم چون از نزدیک ندیده بودم .یه دوره رفتم سرپرست کارگاه شدم همه چی یاد گرفتم تازه ماهی سیصد هم میگرفتم 7 سال پیش. شمام برو دفاتر مهندسی شهرتونو بپرس سرپرست کارگاه میخوای بشی شاید این فرصت پیش بیاد.واسه سرپرست کارگاه شدن هم همون مدرو لیسانست کافیه. 

نظارت آخه ریسکشم خیلی بالاهست منم بی دقت فردا اشتباهی کنم خدای نکرده باید با لباس خط خطی عین دالتونا ...

نه عزیزم اونجورام نیست شما باید دقت کتی که مثلا مثل نقشه انجام بدن و قبل بتن ریزی بری تا تعداد ارماتور ها رو درست ببندن. کار سختی نیست اونقدر ها هم

بازم از توضیحات کاملتون ممنونم    

خواهش میکنم . من چون خودم ابتدای کار خیلی بی اطلاع بودم سعی کردم هر چی می دونم بهت بگم عزیزم

چقدر خوب آدم رو از علامت سوال درمیارین 

من حاضرم یک سال بدون حقوقی کارآموز باشم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و به کجا مراجعه کنم 

در واقع به تازگی میخواستم اتوکد رو که در حد مقدماتی لازمه به همراه ایتبز کامل دوره شو برم مسلط که شدم بعد برم دفاتر مهندسی ولی باز دلسرد شدم نکنه مسیر رو اشتباه میرم و اصلا نیاز نباشه یا نتونم کار کنم 

خواهش میکنم . من چون خودم ابتدای کار خیلی بی اطلاع بودم سعی کردم هر چی می دونم بهت بگم عزیزم

کاری که الان کردین خیلی باارزشه چون اط بلاتکلیفی شغل دراومدم 

تا قبل از این فکر میکردم نمیتونم روو 4 سال سختی که توو دانشگاه کشیدم حساب کنم 

البته متاسفانه دانشگاهمم غیرانتفاعی بوده برای همین اعتماد بنفسم بیشتر پایینه 

چقدر خوب آدم رو از علامت سوال درمیارین  من حاضرم یک سال بدون حقوقی کارآموز باشم اما نمیدونم از ...

اتو کد اگه در حدی که مثلا از نقشه اینا سر در نمیاری برو حتما. ولی ایتبس اگه میخوای کار محاسبات انجام بدی برو ولی کار سختیه ها

اتو کد اگه در حدی که مثلا از نقشه اینا سر در نمیاری برو حتما. ولی ایتبس اگه میخوای کار محاسبات انجام ...

من خودم ایتبس بلدم و پروژه هام رو انجام دادم خودم ولی کار محاسبات خیلی پر دقت وکم پوله نرفتم سراغش. شما اگه نمیخوای انجام بدی بیخود نرو چون سخته یادگیریش

کاری که الان کردین خیلی باارزشه چون اط بلاتکلیفی شغل دراومدم  تا قبل از این فکر میکردم نمیتونم ...

نه عزیزم مهم اتفاقا بعد درسه. چون تو درس هیچ کدوم عملی نیست که. یه مهندس اشنا پیدا کتی و باهاش بری سر پروژهاش راه میافتی

اتو کد اگه در حدی که مثلا از نقشه اینا سر در نمیاری برو حتما. ولی ایتبس اگه میخوای کار محاسبات انجام ...

اتفاقا از محاسبات امیدی ندارم چون همیشه توو تمام امتحانام هم روند حل میدادم سر ی اعشارم شده جواب آخرم غلط بود در کل بی دقت بودم توو محاسبات چون نمیخواستمم تلاش کنم دوست نداشتم محاسبات رو 

آخه تصورم از رشته ی خودمون ایتبز و تکلا و سی و ....هست واقعا هم دردسر داره 

پروژه مو با اون که هر دو رو 18 شدم خودم هم کامل انجام دادم اما وحشتناک بود چقدرم طول کشید

پس ربطی نداره 

اتوکد در حد ترسیم پلان و تشخیص مکان ها توو نقشه رو میدونم البته

من خودم ایتبس بلدم و پروژه هام رو انجام دادم خودم ولی کار محاسبات خیلی پر دقت وکم پوله نرفتم سراغش. ...

دقققققیقا منم 

وای خدارو شکر چون انقدر برنامه ریختم نمیدونستم اینو که خودش به تنهایی ی برنامه ست رو چکار کنم 

نه عزیزم مهم اتفاقا بعد درسه. چون تو درس هیچ کدوم عملی نیست که. یه مهندس اشنا پیدا کتی و باهاش بری س ...

مهندس اتفاقا آشنا دارم منتها رودربایستی داشتم سر نااگاهیم 

چون خودشون از مهندسای بزرگ و قدیمین از طرفی هم هر کی زیر دستشونه از دانشگاه تهران و دانشگاه های روزانه بوده 

گفتم پر بار برم که اگر گفت نرم افزارارو بلدی چیزی برای گفتن داشته باشم 

متاسفانه متره برآورد زیاد دیدم متقاضی داره که من یادمه همکلاسیم که همگروه بودیم نصف بیشتر رو انجام داد چون خیلی درک خوبی از نقشه داشت و تجسم خوب اون موقع ترم 4 بودم فکر کنم حق داشتم اون زیادی باهوش بود