2777
2789
عنوان

مهندسای عمران خواهشا کمک!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4127 بازدید | 35 پست
مهندس اتفاقا آشنا دارم منتها رودربایستی داشتم سر نااگاهیم  چون خودشون از مهندسای بزرگ و قدیمین ...

اشکال نداره کلاس های متره و براورد هست  ..من خودم در حد پروژه دانشگاه بلدم و البته دیکه لازمم نشد به مهندس اشنات بگو که میخوای عملی ببینی به یکی معرفیت کنه همه اولاش همینن و خجالت نکش مخصوصا ما هم خانومیم و تو این کارا از اقایون ضعیف تر ولی بالاخره این رشته تحصیلیت هست و باید کارت رو هم براین اساس باشه

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

اشکال نداره کلاس های متره و براورد هست  ..من خودم در حد پروژه دانشگاه بلدم و البته دیکه لازمم ن ...

محبت جان خیلی خیلی انگیزه م زیاد شد و هدفم به همین راحتی مشخص شد از بلاتکلیفی شغل دراومدم و از الان که توو این مسیر افتادم هر قدم به جلو بردارم خودمو مدیون راهنمایی های خوبت میدونم خیلی امیدوارم کردی 

از اعماق وجودم برات آرزوی موفقیت و سربلندی فراوون دارم .ممنون خواهر خوبم 

ان شاالله خدام کمکم کنه 👋❤

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محبت جان خیلی خیلی انگیزه م زیاد شد و هدفم به همین راحتی مشخص شد از بلاتکلیفی شغل دراومدم و از الان ...

ممنون گلم ..کاری نکردم عزیزم خوشحالم که تونستم کمکی کرده باشم. موفق باشی

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

زنده باشین،سپاسگزارم مهربون😘

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              

سلام وقتتون بخیر . شما ارشد عمران دارید ؟؟؟ ممکنه بدونم کدوم دانشگاه درس خوندین؟ ؟؟ و اینکه توی اطرافیانتون مهندس عمران داشتید که بعد فارغ التحصیلی کمکتون کرده باشن ؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین .

مهندس اتفاقا آشنا دارم منتها رودربایستی داشتم سر نااگاهیم  چون خودشون از مهندسای بزرگ و قدیمین ...

برای آموزش نرم‌افزارهای حوزه عمران مثل اتوکد، متره برآورد، تکلا سازه، نقشه کشی، طراحی اتصالات و... می‌تونید از پیج آپادمی کمک بگیرید این پیج به غیر از آموزش نرم‌افزارهای عمران نرم‌افزارهای حوزه معماری، گرافیک و طراحی لباس هم به صورت پکیج آموزشی به شما ارائه میدهد

https://apademy.com/