۸۰۰ میلیون داریم بنظرتون این ۸۰۰ میلیونی و بندازیم تو حساب ی مدت کار کنه و امیتازشو بفروشیم ک حدود ۱۰۰ تومن دستمون میگیره مثلا ۳ ماهه میشه ۷۰ تومن یا ی زمین داریم خرج اون کنیم ساختمونو درست کنیم اینم بگم نمیتونیم خیلی زود ساخت خونمون رو جمع کنیم ... یا بدیم طلا؟؟؟
بنظرتون کدوم بهتره خودم ک بیشتر رو اولی نظرمه
کجای آرزو های محال👩🏻🦯 متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوانتری:) کاربری دست ۲ نفره
ساختمان چون ریسکش کمتره ،حالا هر چیش را تونستین بسازین بعد رها کنین تا دوباره پول دستتون که اومد دوباره بقیه اش را کم کم بسازین
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
اخه میگم سودیم بکنیم طلا خوبه یا فروش امیتازه حساب خیلی با خریدو فروش امیتازع و اینا خودشونو بالا کش ...
من چون کلا ترسو هستم ترجیحم خونه هست،از کارای دیگه میترسم چون احتمال کلاهبرداری یا زبونم لال دزدی هست
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....