2777
2789
عنوان

پول داریم

373 بازدید | 37 پست

۸۰۰ میلیون داریم بنظرتون این ۸۰۰ میلیونی و  بندازیم تو حساب ی مدت کار کنه  و امیتازشو  بفروشیم  ک حدود ۱۰۰ تومن دستمون میگیره مثلا ۳ ماهه میشه ۷۰ تومن یا  ی زمین داریم خرج اون کنیم ساختمونو درست کنیم  اینم بگم نمیتونیم  خیلی زود ساخت خونمون رو جمع کنیم ...  یا بدیم طلا؟؟؟

بنظرتون کدوم بهتره خودم ک بیشتر رو اولی نظرمه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمااا خونه رو شروع کن چون اهن هرروز گرون تر میشه

اگ بتونیم امتیازه  حسابو بفروشیم ۲و۳ ماهی ۱۰۰ تومن دستمون میگیره میتونیم پول اینو بدیم طلا هروقت خواستیم اهن بخریم باهاش نظرت؟؟

آخه نمیتونم خیلی زود خونه رو بسازیم 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

طلا

طلا  انقدی ک میشه از فرو امیتازه حساب سود برد میشه ازش سود برد ب نظرت ؟ میگم پولی ک از فرو امیتازه دستمون میگیره بدم طلا!

اولی ریسک داره هادومی اگه تو بافته میشه ساخت اما هزینه زیاد میخواد خیلی زیادطومی اوکیه

چرا ریسک داره؟ بعضی از اطرافیان اینجوری خودشونو بالا کشیدن 

دومی خیلی زمان میبره برامون 

اره سومیم خوبه خودم بیشتر نظرم اولیه

مقداری طلا به دید بلند مدت بخر حتماً

پ اولی چی نظرت چیه میتونیم با سودی ک ازش میکنیم طلا بخریم ی پولیم دستمون میگیره 

طلا بخر

اولی چی ؟؟ میکم از سود اولی طلا بخرم