2777
2789
عنوان

پول داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست

قطعا طلا قطعا اونم کم اجرت النگوی ساده بخر ک اجرتش خیلی کم باشه ببین کجا کم اجرت میفروشن 

من النگو خریدم گرمی  ۷ تومن گفتم وای میزاشتم بانک سود میومد فلان الان در عرض ۶ ماه طلاشده گرمی ۱۲ و خورده

بنظرت تو ۶ ماه میزاشتم بانک پولم دوبرابر میشد؟

....

قطعا طلا قطعا اونم کم اجرت النگوی ساده بخر ک اجرتش خیلی کم باشه ببین کجا کم اجرت میفروشن من النگو خر ...

درسته گلی مرسی منم چون پول میخام برا این میگم بانک ک امتیازه حساب رو بفروشم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل ۸۰۰ رو بدی طلا تا سال دیگه ۱ و نیم میلیارد پول داری امتیاز رو بفروشی تهش ۱۰۰ سود کنی

واوووه وسوسه شدم بدم طلا😂😂اخه الان پول لازم داریم 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

صلاح مملکت خویش خسروان دانند🌱☀️

مرسی گل ولی دیک احتمالا بدم طلا با این استدلال شما😂😂🧡

اگ بتونیم امتیازه حسابو بفروشیم ۲و۳ ماهی ۱۰۰ تومن دستمون میگیره میتونیم پول اینو بدیم طلا هروقت خوا ...

خب زود نسازید یه قسمتشو انجام بدید خیالتون راحت بشه 

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

خب زود نسازید یه قسمتشو انجام بدید خیالتون راحت بشه

مرسی گلمم