2777
2789
عنوان

طلاق واقعا برای بچه ها بده

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغل نیستم فعلا از نظر محبت کم نمیزارم و هیجوقت قصد ازدواج ندارم که اسیب نبینن

از لحاظ مالی چی کار می خوای بکنی؟

اولا واسه خودت دوما واسه بچه ها

نظر من اینه 

اول شاغل شو و مستقل شو بعد طلاق بگیر

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
از لحاظ مالی چی کار می خوای بکنی؟اولا واسه خودت دوما واسه بچه هانظر من اینه اول شاغل شو و مستقل شو ب ...

فعلا کوچیکه بچم فقط پس انداز میکنم مستقل نیستم ولی یا پولی بانک میزارم سودش بیاد یا با خودش توافق میکنم بره پی کارش ولی خرج بچه هارو بدا

اسی اول برو دنبال کار و پول 

بعدم حضانت بچه هات رو بگیر 

برا من موقع طلاق یه دفعه فت بچه رو بهت نمی‌دم بعد دوسال دادگاه رفتن و قول و قرار زد زیرش 

منم گفتم پدرشه نمیتونه نگهداره داره لج می‌کنه 

زن گرفت نامادری بچم رو خیلی اذیت کرد 

آخرم با شماست و دادگاه تونستم بچم رو بگیرم 

تازه دادگاه بازم حق رو به من نداد گفت رو بدن بچه جای  شکستگی نیس 

گفتم دستاش رو زده کبوده گفتن تنبیه کوچیک بوده 

بهزیستی راضی کرد بچه رو بهم بدن بدون حضانت یا نفقه 

من فکر میکنم حتی اگر اون خونه میدون جنگ باشه بازم پدر و مادر ستون های خونه هستن یکیشون نباشه خونه می ...

مادرای ماهم اینجور فکر کردنو زندگی کردن نتایجش شدیم مایی که ناامنی توی تار وپودمون رفته 

این فکر شما خبلی اشتباههه

من فکر میکنم حتی اگر اون خونه میدون جنگ باشه بازم پدر و مادر ستون های خونه هستن یکیشون نباشه خونه می ...

من فکرمیکنم کلیشه ای هست این حرفتون چون هر پدر مادری ستون نیست ارزش نیست یه مادر هم به تنهایی میتونه بچه ای با اعتماد بنفس و موفق تربیت بکنه

فعلا کوچیکه بچم فقط پس انداز میکنم مستقل نیستم ولی یا پولی بانک میزارم سودش بیاد یا با خودش توافق می ...

بره پی کارش؟ واقعا انقد حرف گوش کنه؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
مادرای ماهم اینجور فکر کردنو زندگی کردن نتایجش شدیم مایی که ناامنی توی تار وپودمون رفته این فکر شما ...

ببین من خونمون همیشه میدون جنگ بود و هست

کتک و فحش و همه چی

ولی فکرشو که میکنم این خیلی بهتر از اینه که بابام یا مامانم یکیشون نبودن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

وقتی شوهرت بد رفتاری بکنه باهات ،و هر لحظه امکان داشته باشه از دستش به خاطر فشار روحی زیاد سکته کنی بمیری ، و سایه ای نمونه که بچت بخواد زیرش باشه ،طلاق از موندن بهتره .حداقل زنده میمونی.یکی باید اینو به خودم بگه.عین سگ فحش میشنوم از شوهرم ولی چون پسرم کوچیکه ،از طلاق میترسم.یکی بگه انشالله مدرسه رفتن پسرت ،ته دلم میخندم که اصلا زنده میمونم اونروزو ببینم؟! یا وقتی باباش معتاده و مدام بددهن و عصبیه اصلا مدرسه زورش میرسه اون بچه رو درست تعلیم بده؟!

اسی اول برو دنبال کار و پول بعدم حضانت بچه هات رو بگیر برا من موقع طلاق یه دفعه فت بچه رو بهت نمی‌دم ...

خدا لعنت بکنه زنیکه رو،شوهر منم احتمالش هست دبه بکنه الان میگه نمیخوام زیر سرش بلند شده میگه بمن کاری نداشته باش بشین زندگی بکن ولی من پس انداز میکنم اینم بگم دوس نداره بچه هارو احتمال قوی میگه برین از خداشه بره اون زنیکه رو بگیرا براش بچه بیاره