2777
2789
عنوان

طلاق واقعا برای بچه ها بده

461 بازدید | 51 پست

خانوما طلاق برای بچه ها واقعا بده؟اگر مجبور باشیم و هیچ راهی نباشه چیکار باید کرد من دخترام وابسته خودم هستن چون پدرشون محبت نمیکنه زیر سرش بلند شده تو این شرایط طلاق بگیرم و محبت و حمایت بکنم از بچه هام بازم بده براشون ینی؟

موندن تو خونه ای ک توش محبت نیست و تنش و درگیری و جنگ اعصاب هست ک بدتره

طلاق یه جاهایی راه نجاته

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلاق برای بچه ها خوبه

بچه های طلاق با این قضیه بلاخره کنار میان روانشون پاک میسه و اگر شما بهشون توجه کنید بلاخره اوکی میشن 

اما بچه هایی که تو خانواده مشکل باشه تا ابد تا زمانی که مشکل هست زجر میکشن ا کلی تاثیر داره

قطعا طلاق واسه بچه ها سخته

اما زندگی تو خونه پرتنش هم سخته

چطوری حمایتشون می کنی؟ شاغلی؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

من فکر میکنم حتی اگر اون خونه میدون جنگ باشه بازم پدر و مادر ستون های خونه هستن یکیشون نباشه خونه میریزه آوار میشه روی سر بچه 

همون وجودشون کافیه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

انشالله که خدا کمک بکنه شوهرم درست نمیشه احتمالا خدا من و بچه هام رو کمک بکنه

ان شالله

امیدوارم پشتوانه داشته باشی

هم مالی،هم احساسی

خانوادت ساپورتت کن،بیشتر مسیرو رفتی

بعدش هم بیوفتی رو دور کار کردن و مستقل شی همه چی حل میشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

طلاق برای بچه ها خوبهبچه های طلاق با این قضیه بلاخره کنار میان روانشون پاک میسه و اگر شما بهشون توجه ...

درسته عزیزم من پشتشون هستم عین کوه میبرم با خودم مطمنم درک میکنن و موفق میشن به امیدخدا

ببین گلم درسته جدایی آسیب زا هست ولی به خونه مشکل دار با استرس دائمی خیلی بهتره

همین که محبتت رو دریغ نکنید بعد از جدایی بهتر از جنگ و دعوا بالا سر بچه است

با طلاق میشه بعد مدتی آرامش رو برگردونم ولی محیط خونه که تا اون باشه ناخو دکاه بچه آسیب زیر پوستی میبینه