2777
2789
عنوان

طلاق واقعا برای بچه ها بده

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 51 پست
من فکرمیکنم کلیشه ای هست این حرفتون چون هر پدر مادری ستون نیست ارزش نیست یه مادر هم به تنهایی میتونه ...

واقعا سخته برای یه مادر 

بچه ها هم حس خوبی ندارن 

حتی تو مدرسه و دوستاشون پنهون میکنن طلاق پدرو مادرشون رو 

شاید اگر بزرگتر بشن راحت یا قضیه کنار بیان 

ولی تا کوچیک هستن طلاق براشون کابوسه 

قربونت برم انشالله که همینطوره

مطمعن باش من هم دوستایی دارم که طلاق گرفتن مادر پدرشون و هم دوستانی دارم که مشکل خانوادگی دارن به جرعت میگم اون دسته اول روان سالم تری دارن بجز اونایی که صرفا چون فرزند طلاقن زیادی ولشون میکنن ولی درکل اونا سالم تر و شاد ترن و کسی هم نمیفهمه تا خودشون نگن اگرم بگن دیگه این اتفاق تو جامعا خوشبختانه جا افتاده و کسی مسخره نمیکنه اما اونایی که مشکل دارن هم بار مشکلات خودشون هم پدر مادر و مشکلات عاطفی اونا و کلی مشکلات روحی به دوش میکشن ا پر از تنش و استرس هستن و محیط خونه براشون امن نیست و ادمای ضعیف و افسرده ای میشن خیالت راحت بچهات بهت افتخار میکنن چون این تویی که قراره با اون زندگی کنی نه بقیه پس افرین که خودتو نجات میدی شجاع باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شوهرت بد رفتاری بکنه باهات ،و هر لحظه امکان داشته باشه از دستش به خاطر فشار روحی زیاد سکته کنی ...

دقیقا انقدد حرص میخورم گاهی سر دخترم خالی میکنم بمیرم براش انقدد ماهه چند روز پیش زدم رو کمرش باورش نمیشد زدمش چون تاحالا نزده بودم اصلا یبار حتی،خدا لعنتش بکنه اعصاب نداشته برام

خدا لعنت بکنه زنیکه رو،شوهر منم احتمالش هست دبه بکنه الان میگه نمیخوام زیر سرش بلند شده میگه بمن کار ...

برا منم همین بود دقیقه نود لجبازی کرد 

بعدم چقدر پس انداز کنی ؟! 

به امید سود بانکی هم نباش تو این تورم 

نفقه هم قانونی خیلی کمه یعنی در حد ماهی فوقش دوتومن 

باید فکر اجازه خونه و خورد و خوراک و تحصیل بچه هات رو از الان بکنی 

برو یه حرفه یاد بگیر 

بعدم توافق کن سر مهریه و حضانت بچه ها 

واقعا سخته برای یه مادر بچه ها هم حس خوبی ندارن حتی تو مدرسه و دوستاشون پنهون میکنن طلاق پدرو مادرشو ...

چی بگم شوهرم مگه راهی گذاشته برام با یکی ریخته رو هم یبار میگه گرفتمش یبار میگه کسی نیست صبح تا شب میپیچونه با اونه یا سرکار خب الان طلاق نگیرم تو مدرسه این پدر بی محیت که اصلا وقت نمیزاره محبت نمیکنه بهش دعواش میکنه به چه درد میخورا؟بعدشم شاید تا اون وقت خدا یه مرد خوب نصیبم کرد جای پدر گرفت براشون پر کرد

برا منم همین بود دقیقه نود لجبازی کرد بعدم چقدر پس انداز کنی ؟! به امید سود بانکی هم نباش تو این تور ...

اون که میگه مهریه ببخش خشک خالی برو اگر بچا هارو بردی دیگه خرج هم نمیدم اون کلا ظالم و بی رحمه،ولی من هرکاری از دستم بربیاد واسه بچه هام میکنم فعلا کوچیکن سرکار نمیتونم برم فقط پس انداز دارم میکنم

💔بله بچه همیشه احساس کمبود داره از هر لحاظ معذرت میخام این حرف رو میزنم ولی عقده ای میشن🥲🙂

بمیرم براش الانم همش میگه مامان خوبه بابا بده،اصلا ببین چقدر پدرش بی محبته که اینو میگه شاید خدا نگاهی کرد و یه مرد خوب اومد تو زندگیم و جای پدر پر کرد براشون

چی بگم شوهرم مگه راهی گذاشته برام با یکی ریخته رو هم یبار میگه گرفتمش یبار میگه کسی نیست صبح تا شب م ...

نمی‌خوام ناامیدت کنم 

من ازدواج مجدد کردم 

همسرم دکتره 

شرایط زندگیم عالیه 

روابطش با بچمم خوبه 

ولی باز ناپدریه بعد عقد آنقدر با بچم سرد رفتار کرد که پسرم رفت پیش مامانم 

الآنم ظاهراً خیلی خوبن با همدیگه ولی فقط احترام میزارن بهم 

هیچ محبت و حمایتی نیس 

تازه همسر من که تحصیل کرده و با وجدانه بازم برا بچه من پدری نکرد 

عزیزم من موقعی که طلاق گرفتم هم خونه داشتم هم ماشین هم کار 

ولی بازم خیلی تو فشار بودم 

شما هم اول برو سرکار حداقل پول رهن یه خونه رو پس انداز کن 

بعد شرمنده بچه هات نشی 

می‌دونم خسته شدی و کم آوردی 

ولی اول شرایط رو فراهم کن بعد اقدام کن برا طلاق 

عجله نکن برا طلاق 

بمیرم براش الانم همش میگه مامان خوبه بابا بده،اصلا ببین چقدر پدرش بی محبته که اینو میگه شاید خدا نگا ...

عزیزم ایشالله که شما بهترین تصمیم رو هم برای بچتون و خودتون بگیرید چون الان شرایط خودت رو بهتر میدونی و همسرت رو چندین ساله میشناسی پدری که بی توجه باشه نسبت به بچش همون بهتر نباشه تو دخترت لایق بهترینایین خودت و بچت رو داخل چار دیواری حبس نکن 

ولی واقعا بعضی از مردا بی مسئولیت هستن من الان ۱۸ سالمه و هنوز یکی رو به دنیا نیاوردم بدبختش کنم میخام جدا شم 

نمی‌خوام ناامیدت کنم من ازدواج مجدد کردم همسرم دکتره شرایط زندگیم عالیه روابطش با بچمم خوبه ولی باز ...

پول رهن یه خونه رو دارم الان،هرراهی که فکرمیکنم تهش بن بسته زده بود به سرم بگردم زنه رو پیدا بکنم بدم تیکه پارش بکنن شاید شوهرم ادم بشه،باز گفتم طلاق نگیرم تحمل بکنم بخاطر بچه ها ولی اینم سخته چون شوهرم محبت نمیکنه محیط خونه اوکی نیست مگر اینکه شوهرم درست بشه رفتارش چندیدن بار باهاش صحبت کردم فک میکنی چی شد گفت بچه طلاق اشکال نداره اینهمه ادم بدون پدر بزرگ میشن رسما عقلش داده دست کی رش،بهش گفتم زنی که با مرد متاهل رابطه بگیره هرزس ارزش نداره ولی بازم جواب داد به گدشته طرف کار ندارم و اینا