2777
2789
عنوان

دلم شکست واسه بار هزارم💔

92 بازدید | 13 پست

از بچگی یادمه تا جایی که میدونستم احترام یعنی چی هیچوقت به مامانم بی احترامی نمی‌کردم یا حتی اگه به شوخی یه حرفی میزدم و حس میکردم ناراحت شده تا اهر روز تو دلم میموند تا از دلش دربیارم چون به خاطر من یه سری سختی ها رو تحمل کرده بود و خودمو مدیونش میدونستم بارها تو موقعیت های مختلف اگه به خاطر این نبود که مامانم از نبودم ناراحت میشه به زندگیم پایان میدادم ولی امشب جوری دلمو شکست که باورم نمیشه...

وقتی خیلی کوچیک بودم بابام فوت کرد جوری که هیچی ازش یادم نیست و داداش هم ندارم و عملا هیچ دایی عمو و... هم واسه هیچکدوم مهم نیستم و همه چیم مامانم بود حالا امشب سر خراب شدن یه چیزی عصبانی شد و منم پریود بودم و حوصله نداشتم و گفت تقصیر توئه چون تو اخم و تخم کرده بودی این خراب شد😢

گفتم خوب چه ربطی داره؟!

در اومد گفت اصلا چرا همیشه اخمات تو همن مگه واسه بابای مردتی😢 اون ده بیست سال پیش مرد تموم شد 

اصلأ تو شومی شوم

باورم نمیشه کسی که دنیام تو وجودش خلاصه میشد این حرفا رو بهم زده باشه

درسته عصبانی بود ولی دلیل نمیشد اینجوری اینچیزارو بگه💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلش برا بابات تنگ شدهمی‌فهممآدم وقتی دلتنگی به استخون میرسه حرفای بدتر از اینم میزنه که بعدا کلی پشی ...

نه عزیزم اون بعدش دوباره ازدواج کرد و یه جورایی با حرفهایی که ازش شنیدم اصلا چشم دیدن بابامو هم نداشته

شاید اونم پریود بوده. شاید یه فشار زیادی روش بوده. به دل نگیر. منم گاهی کلی غرغر به دخترم میکنم

نبوده ولی میدونی خیلی وقتا حرفهایی از روی عصبانیت زد که به دل نگرفتم ولی حرفهای امشبش خیلی برام سنگین بودن اونم وقتی خودش میدونه نبود پدرم چقدر داره اذیتم میکنه 

همین ک گفتن مگه واسه بابای مردتی

به طعنه گفت مگه واسه بابات که چند سال پیش مرد ناراحتی و میدونی .... کلمه بابات رو جوری با تحقیر گفت که صدای شکستن قلبمو شنیدم💔

نبوده ولی میدونی خیلی وقتا حرفهایی از روی عصبانیت زد که به دل نگرفتم ولی حرفهای امشبش خیلی برام سنگی ...

چقدر سخته برای جفتتون... امیدوارم خدا بیتون‌رو پر از محبت کنه. لعنت خدا به شیطون بفرست و سعی کن بفهمی رفتار مادرت دلیلش چی بوده. ازش بپرس از من ناراحت بودی یا مسئله دیگه ای بود؟ بهش توضیح بده پریود بودی اعصابت رو فرم نبوده. نزار دلخوری بینتون عمیق بشه. 

خدا منو مرگ بده منم خیلی عصبی ام تو عصبانیت میپرم به دخترم و پسرم در صورتی که خودمم میدونم اونا مقصر نیستن. 

چقدر سخته برای جفتتون... امیدوارم خدا بیتون‌رو پر از محبت کنه. لعنت خدا به شیطون بفرست و سعی کن بفهم ...

باشه ممنون از راهنماییت برام دعا کن که دلخوریم زود تموم شه چون دوست ندارم ازش ناراحت باشم