2777
2789
عنوان

توروخدا بچه هاتون تک فرزند نکنین

2185 بازدید | 113 پست

من تک فرزند نیستم اتفاقا پنج تا داداش شاخ و شمشادم دارم اما خواهر ندارم مامانم هم فوت شده تو بچگیم توی تمام دردهام و نیازهام تنهای تنها بودم هرجا که نیاز به همدم داشتم هیچکس نبود هرکسی سر سوزن کاری برام انجام داده تاالان انتظار اینو داره ده برابرشو بهش پس بدم تاحالا هیچکسی مثل مادر و خواهر بی منت برام کاری نکرده البته وظیفه هم ندارن اما مثلا یه بار بچمو یه ساعت پیش زنداداشم گذاشتم رفتم بیرون کارمو انجام بدم از اون موقع تاالان همینطوری معمولیم که بهشون زنگ بزنم جوابمو نمیدن بعد از چندساعت یا یه روز جواب منو میده یا واسه زایمانم هرکی اومد موند انقد سرم منت گذاشتن که خدا میدونه اخه یه هفته ده روز موندن پیش کسی که هیچکسو نداره منت داره؟

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه میگم فکر نکنین تاابد بالاسر بچتونین خدایی نکرده اگه یه روز نبودین چی؟من پنج تا داداش دارم ‌پنج تا هم زنداداش ولی بازم کارم لنگ میفته چه برسه به وقتی که تو دنیا کسی نداشته باشی

دخترم تک فرزنده. تا الان که عالی بوده. بعدش هم خدا بزرگه.

عزیزم خدایی نکرده اگه یه روز نباشین چی؟من دارمو حالم اینه وای به روزی که هیچکس نبود

دوست همسرم چند وقت قبل زنگ زد گفت مامانم فوت کرده هیچ کسی رو ندارم باهاش راحت باشم پاشو بیا دارم دق میکنم تک فرزند بود پدرشونم چند سال پیش فوت شده بود 

از اون روز خیلی به تک بچه ها فکر میکنم چی میشن یعنی تو اینده 😥😥😥🥹🥹

دوست همسرم چند وقت قبل زنگ زد گفت مامانم فوت کرده هیچ کسی رو ندارم باهاش راحت باشم پاشو بیا دارم دق ...

اره خدایی باید توی تمام کارهاشون و درد ها و غم ها تنها باشن

فرزنداوری صرفا برای پر کردن اوقات باقی بچه ها نیست پول وقت و حوصله و صبر زیاد میخواد شما ایراد از بر ...

اخه برادر که برای زایمان و جهیزیه چیدن ‌خرید عروسی نمیاد که 

چه ربطی به تک فرزندی داره؟ شما تک جنسیت هستید نه تک فرزند!!! ۵ تا داداش داری بعد میگی تروخدا تک فرزند نیارید!!

بعد هم شاید خواهر هم داشتی مثل برادرات بود!!! 

الکی تز چند فرزندی ندید

عزیزم خدایی نکرده اگه یه روز نباشین چی؟من دارمو حالم اینه وای به روزی که هیچکس نبود

من شخصا از کسی انتظار ندارم. دخترم هم همینطور. هر کاری بوده خودم و شوهرم انجام دادیم. پدر و مادرم هم هر کمکی کردن از رو لطفشون بوده. اصل قضیه یار خوبه، نه خواهر و برادر.