من تک فرزند نیستم اتفاقا پنج تا داداش شاخ و شمشادم دارم اما خواهر ندارم مامانم هم فوت شده تو بچگیم توی تمام دردهام و نیازهام تنهای تنها بودم هرجا که نیاز به همدم داشتم هیچکس نبود هرکسی سر سوزن کاری برام انجام داده تاالان انتظار اینو داره ده برابرشو بهش پس بدم تاحالا هیچکسی مثل مادر و خواهر بی منت برام کاری نکرده البته وظیفه هم ندارن اما مثلا یه بار بچمو یه ساعت پیش زنداداشم گذاشتم رفتم بیرون کارمو انجام بدم از اون موقع تاالان همینطوری معمولیم که بهشون زنگ بزنم جوابمو نمیدن بعد از چندساعت یا یه روز جواب منو میده یا واسه زایمانم هرکی اومد موند انقد سرم منت گذاشتن که خدا میدونه اخه یه هفته ده روز موندن پیش کسی که هیچکسو نداره منت داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خلاصه میگم فکر نکنین تاابد بالاسر بچتونین خدایی نکرده اگه یه روز نبودین چی؟من پنج تا داداش دارم پنج تا هم زنداداش ولی بازم کارم لنگ میفته چه برسه به وقتی که تو دنیا کسی نداشته باشی
عزیزم خدایی نکرده اگه یه روز نباشین چی؟من دارمو حالم اینه وای به روزی که هیچکس نبود
من شخصا از کسی انتظار ندارم. دخترم هم همینطور. هر کاری بوده خودم و شوهرم انجام دادیم. پدر و مادرم هم هر کمکی کردن از رو لطفشون بوده. اصل قضیه یار خوبه، نه خواهر و برادر.