2777
2789
عنوان

توروخدا بچه هاتون تک فرزند نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 113 پست

منم یدونه دختر دارم ولی حس میکنم دیگه توان بچه داری اینا ندارم از طرفی اینجور تاپیکارو میبینم حالم بد میشه 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به تک فرزندی داره؟ شما تک جنسیت هستید نه تک فرزند!!! ۵ تا داداش داری بعد میگی تروخدا تک فرزن ...

تو فکر کن من پنج تا داشتم این بود وضعم بااینکه زنداداش هم داشتم تا دلت بخواد که مثل خواهر کمکم میکردن ولی فکر کن اگه اینا هیچ کدومشون نبودن چه بروز من میومد؟حتی یه نفر نبود تو سختیام با منت یه آب دستم بده

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

خوب از کجا معلوم بچه دوم همجنس بچه اول باشه ؟؟؟؟ شما که پنج نا برادر داری و باز تنهایی .

همین دیگه مامان استارتر ۶ تا اورده که یکیشم همجنس استارتر نیس 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خلاصه میگم فکر نکنین تاابد بالاسر بچتونین خدایی نکرده اگه یه روز نبودین چی؟من پنج تا داداش دارم ‌پنج ...

اين مشكل رو پول حل ميكنه

شما ميتوني پول بدي باين از خودت و بچه نگهداري كنند.

از كجا معلوم خواعر داشتين شهر شما بود يا أصلا ميومد؟

بهتره بچه هاي قوي بار بياريم ك روي پاي خودشون وايسن

و پول كافي براشون بزاريم .

💕

اخه برادر که برای زایمان و جهیزیه چیدن ‌خرید عروسی نمیاد که 

چرا نیاد اونوقت؟ موقع زایمان میتونه هم زنش و بفرسته یا لباس و میوه و گاهی چیزای دیگه برای شما بخره بیاره برای جهیزیه چیدن هم همچنین

کاربری ۴ اممممم😑

منم یدونه دختر دارم ولی حس میکنم دیگه توان بچه داری اینا ندارم از طرفی اینجور تاپیکارو میبینم حالم ب ...

عزیزم ایشون تک فرزند نیستند که حالتون بد شده! بعد هم اکثر پدر و مادرای الان دوست دارند دو جنسو داشته باشند پس به هر دری میزنند که بعدی جنسش متفاوت باشه توی این نی نی سایت فت و فراوونن 

پس شما یه پسر هم بیارید از دیدگاه استارتر خوب نیست فقط باید برای دخترتون خواهر بیارید.

این تاپیک اشتباه عنوان خورده