2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 76540 بازدید | 52 پست
سلام عزيزم منم سنگ لوزه دارم و باردارم قبل از بارداري ميخواستم لوزه هامو بردارم كه ناخواسته باردار ش ...

سلام عزیزم،اگه ماها ی اول بارداریت هست و میزنه زیره دلت و حالت تهوع میگیری سنگ هارا در نیار وگرنه مشکل خاصی برا بچه نداره

سلام عزيزم منم سنگ لوزه دارم و باردارم قبل از بارداري ميخواستم لوزه هامو بردارم كه ناخواسته باردار ش ...

من وقتایی ک گلوم درد میگیره یا احساس میکنم باد کرده گلوم متوجه میشم ک پر شده لوزم و به ناچار در میارم سنگهارا،ولی کاریش نمیشه کرد متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم،اگه ماها ی اول بارداریت هست و میزنه زیره دلت و حالت تهوع میگیری سنگ هارا در نیار وگرنه مش ...

مرسي عزيزم من آخه همواره گلو دردم دارم 

شمام اينجوري هستي يا هرزگاهي اينجوري ميشي ؟

استارتر چه کردی؟ منم واقعا کلافه شدم دکترم گف فقط عمل معروفه به پنجه طلا😄 حکمت آرا بعد زایمان ...

والا من ک هنوز هیچی،وای من از بس عمل کردم دیگه میترسم،عمل بینی عمل سزارین عمل چشم حالام برم سر لوزه یا قران،ولی ان شاالله ی محلولی بیاد براش از شرش خلاص شیم 

سلام به نی نی سایتی های عزیز بیماری سنگ لوزه خیلی بیماری بد و وحشتناکی هستش که هم  درمان قطعی داره هم درمان روزمره عادی! درمان قطعی جراحی هست با لیزر که فیلمش در اینترنت موجوده و میتونین ببینین و در ایران توسط دکترهای سرشناس و مجرب انجام میشه با قیمت حدود ۴ میلیون و یک هفته بهبودی کامل زمان میبره و رژیم غذایی خاص خودشو داره که باعث میشه فقط مایعات بخورین و حسابی لاغر میشین اما درمان روزمره عادی و خیلی ساده داره که با قرقره یک محلول خاص اونهم بصورت روزی دوبار انجام میشه که بسیار کارآمد هستش این محلول رو قرقره میکنین دو الی سه بار یه مقدار سخته چون محلول کمی مثل سرکه سوزش داره اما عادت میکنین تا هر وقت میتونین محلول رو ته حلق نگه دارین تا نفوذ کنه به سوراخ های لوزه بعد تف کنین بعد از دوبار قرقره ۱۰ دقیقه صبر کنین تا محلول سنگ لوزه رو آب کنه بعد جلوی آینه میرین وبا نور موبایل به لوزه ها نور میندازین و با انگشت اشاره  که شسته شده وتمیزه هست به لوزه فشار میدن و شاهد خروج سنگ لوزه بصورت مایع خواهید بود بعد از فشار حسابی درجهات مختلف که مطمعن شدین دیگه چیزی نمونده یه قرقره آب نمک ملایم میزنین و شستشو کامل میشه نخ دندان کشیدن مسواک زدن فراموش نشه این قضیه در روز حدود یک ربع وقت شما رو میگیره و بعد از مدتی حرفه ای میشین و عق زدن و غیره رو مدیریت میکنین و کار براتون خیلی راحت میشه اما دهانتون بسیار خوش بو میشه و به زندگی برمیگردین ودر ضمن با این کار از شر سرماخوردگی و آنفولانزا خلاص میشین البته اگر آب نمک رو از بینی بکشین و دوباره فین کنین تا تمیز بشه اینا تجربه ۸ ساله من از سنگ لوزه هست منی که از دکتر و عطاری دیگه ناامید شده بودم و همه راهها رو رفته بودم که خدارو شکر باهمت و تلاش خودم به این نتیجه رسیدم و احساس میکنم دوباره متولد شدم خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم هم مشکل لوزه حل شد هم سرماخوردگی و غیره دفع شده به مدت چند سال این محلول تضمینی هست و قیمت خیلی مناسبی داره اگر خواستین به آیدی تلگرام من بیایین و سفارش بدین فعلا محدوده کاری من کرج و شهریار و شهرک های اطرافش هستش اگر دوستان از شهرهای دیگه خواستن با پست یا راههای دیگه در خدمتم اینم آیدی من @smail65

میدونی باید چیکار کنی ؟؟؟؟

من اینو یه جا خوندم که وقتی عطسه می خوای بکنی باید دهنتو باز کنی و با دهن عطسه کنی این جوری لوزه تکون شدید میخوره و اگه چیزی بهش چسبیده باشه میفته 

و یا اینکه شربت های خلط اور استفاده کنی تا لیز بشه لوزه ها و چیزی توش نره 

امتحان کن صد در صد جواب می گیری 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
کاشکی یه دارویی چیزی میومد بازار یا دارو عطاری خاصی ،خیلی ادم خجالت میکشه،دست خودشم نیست ک 

من یک عطاری بهم گفت گل محمدی و گندم رو دم کن و بخور معجزه کرد برام. اون بوی وحشتناک دهانم رفت یکی دو روز یکبار دم میکنم میخورم روی عرق بدنم هم رفته

من یک عطاری بهم گفت گل محمدی و گندم رو دم کن و بخور معجزه کرد برام. اون بوی وحشتناک دهانم رفت یکی دو ...

گندم پوست کنده یا با پوست باید باشه؟

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.

منم یه ۸ ماهی هست متوجه شدم دارم. سری اول رفتم پیش دکتر سلیمی تو چارراه طالقانی کرج. دارو و آمپول و دهانشویه داد با اینکه خوب استفاده کردم ولی یه مقدارش موند باز ولی لوزه من معمولی نیس و طوریه که حفره حفره است. فکر کنم بخاطر همینم هست که درنیومد کامل با دهانشویه. با دست هم انگشتم نمیرسه بهش

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.
منم یه ۸ ماهی هست متوجه شدم دارم. سری اول رفتم پیش دکتر سلیمی تو چارراه طالقانی کرج. دارو و آمپول و ...

ببین عزیز من اینمدل به خاطر کرونا دارو گیاهی تو خونه استفاده می‌کردم و یک چیز جالب کشف کردم برای خودم و اون اینکه من طبعم سرد هستش و این باعث شده بود که سنگ لوزه و بوی بد دهان و حتی بدن داشته باشم. اینمدت به خاطر کرونا من روزی یکبار یا دو روز یکبار هر وقت یادم بود گلاب رو با آب قاطی میکردم میخوردم. بطور معجزه واری سنگ لوزه هام رفت و بوی دهان وحشتناکی که این یک‌سال داشتم بکل قطع شد. البته گرمیجات هم زیاد میخوردم. مثل چای دارچین و زنجبیل و میخک و عسل و دارچین و( عسل و سیاهدانه که باعث تقویت سیستم ایمنی و دفع عفونت و تقویت تخمدان و لاغری میشه،) عسل و زنجبیل زیاد میخوردم. 

و خداروشکر سنگ لوزه هام رفت