2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

76540 بازدید | 52 پست

سلام ب همگی کیا سنگ لوزه دارن،و بجز اب نمک و سرکه سیب و اینکه خودمون بخوایم درشون بیارم چه کاری پیشنهاد میدید واقعا عذاب اوره،عملشم ک میگن فوق العاده سخته و دردناک،محلولی نیست ک قرقره کنیم خودش بیاد بیرون اینا،اه😖😕😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره نکردم عزیزم. واسم عجیب بودخییییلی

مگه من گفتم مسخره کردی عزیزم،میدونم خیلیا اطلاع ندارن،حتی بعضیا فکر میکنن چرک گلو دارن حتی بعضی از دکترام نمیدونن هنوز

دهانشووووویه،ی جا هم خوندم یکی نوشته بود ک همین آب نمک اینا رو میریزه توو سرنگ (بدون سرسوزن) بعد با فشار میریزه رو سنگ

یا با سرنگ خالی سعی میکنن بکشنش:/

این سنگا بیشتر تجمع باکتری هستن ک مثلا بعد ی دوره عفونت گلوی استرپی ایجاد شدن

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
اصلا ادم میخواد حرف بزنه معذبه من ک همیشه قبل خواب یربع بیست دقیقه دستم بنده ادم خسته میشه اخه تا کی ...

چه جوری تمیز میکنی....منم دارم ولی اصلا نمیتونم تمیز کنم

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  
چه جوری تمیز میکنی....منم دارم ولی اصلا نمیتونم تمیز کنم

به افتضاح ترین حالت ممکن ک دیگه دل درد میگیرم از بس میخوام عق بزنم،البته الان ک باردارم ک دیگه اصلا هیچی نمیتونم،ولی قبلا با گوش پاک کن ته گلوم و اون قسمتی ک میدونستم ازش میاد فشار میدادم تا میومد بیرون سریع با دستم درش میورد یا تو دستشویی عذر میخوام تف میکردم تا بیاد بیرون،خیلی چندشه،بوش بدتر،من هروقت بهش فک میکنم تا چند روز نمیتونم چیزی بخورم

مگه من گفتم مسخره کردی عزیزم،میدونم خیلیا اطلاع ندارن،حتی بعضیا فکر میکنن چرک گلو دارن حتی بعضی از د ...

سلام عزيزم منم سنگ لوزه دارم و باردارم قبل از بارداري ميخواستم لوزه هامو بردارم كه ناخواسته باردار شدم منم بدم مياد تو بارداري سنگارو درميارم 

فقط همشميترسم يه وقت براي بچه مشكلي پيش بياد چون اون سنگا عفونت ميكنه ،شمام دردگلو و خارش داري؟