2777
2789

که زیادم شل نباشه، چی می‌پسندید خانوما؟  اونیکه ذائقه ش  «ترش پسنده»  نظر بده لطفا 

چون ماست شیرین و خامه ای به هیچ عنوان دوست نداریم و دنبالش نیستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماست کفیر کاله ی بار امتحان کن عالیه فقط یکم گرونه کوچیکه درشم سبز آبیه

اونکه البته. چندسال کفیرخور بودیم دوست عزیز، الان شرایطم جوریه نیاز به مدیریت هزینه دارم. کفیر برام گرونه متاسفانه ،،، 

تو گزینه های 100، تا 120 تومن، ظرف بزرگای دامداران و هراز میگیرم ک خب راضی نیستم زیاد . ترش نیستن 

اونکه البته. چندسال کفیرخور بودیم دوست عزیز، الان شرایطم جوریه نیاز به مدیریت هزینه دارم. کفیر برام ...

دیگه هیچ مارکی به این اندازه خوشمزه نیست و چون اینو خوردی هیچ ماستی برات خوشایند نیست

اگه میتونین ماست محلی بگیرین، ماخودمون شیر میگیریم ماست میزنیم خیلی خوب میشه

تهرانم. تهران هم که 99درصده ماست بندی ها، همچی شون قلابی گ هست. از شیرای وایتکسی.شون بگییییییر، تا ماستای پره آرد و نشاسته شون 😅

[QUOTE=402232265] من از لبنیاتی ماست محلی میخرم، میگم ترش باشه، اصلا پاستوریزه دوس ندارم و از سوپری نمیخرم[QUOTE]

شرایط خرید از لبنیاتی ندارم دائما. چون چندساله همه سفارش هام آنلاینه و سعی می‌کنم با کدتخفیف و ارسال رایگان بخرم که قیمتش با حضوری، شبیه دربیاد.