2821
2789
عنوان

پیتزا پپرونی

6353 بازدید | 29 پست

سلام 

من زیاد اهل پیتزا نیستم 

اما از پیتزایی خوشم میاد که پر سوسیس و کالباس باشه و بقیه چیزاش خیلی کمتر 

پیزا پپرونی خوشمزه اس؟

یه سوال اون تیکه های روش سوسیسه مخصوصه؟گوجه کجاشه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاپیک مشکوکه هدف استارتر آب کردن دل ماست😎 بابا باردارا نمیتونن پیتزا بخورننن😭😭دلم خواست

نه من تا حالا نخوردم  هی میخام سفارش بدم میترسم بد باشه خانواده مسخره ام کنن  

من عاشق پنیرم کدوم از همه بیشتره؟چندمدل خوردم حال نکردم خودم درست میکنم پرپنیر

ایتالیایی پنیرش بیشتره

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
تاپیک مشکوکه هدف استارتر آب کردن دل ماست😎 بابا باردارا نمیتونن پیتزا بخورننن😭😭دلم خواست

جای سوسیس کالباس ادویه طعم دهنده بریز عزیزم خیلی خوشمزه میشه 

ببخشید   

اسامی سختی دارن 

بله

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

وقتی میرم بیرون رستوران کافی شاپ اینا دلم میخاد یبار از منو عکس بگیرم بیارم خونه سرچ ئکنم عمسشونو ببینم چی هستن اون اسمای عجیب غریب  

لامصب کلی هستن هی یکی رو امتحان میکنم   بعضی وقتام بد میشه بهم میخندن که چرا چیز جدید سفارش میدم