2777
2789
عنوان

برنامه درسی فردا رو بزارم

63 بازدید | 8 پست

پایین میزارم فردا زیر همین پست میزارم که چقدر عمل کردم و گزارشکار مو  میزارم

به امید اینکه دکترتون بشن گوگولی ها

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

هدف ۱۲ ساعت مطالعه ۱۵۰ تست بچه ها یک ساعت نیم اضافه برای ریاضی گذاشتم 

از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پزشکی رو بیخیال دندون خوبه

حیففف شد نام کاربری مو نمیتونم عوض کنم بنویسم دندون پزشک شما هستن خوشگلا

پشمام چطور از ساعت ۴ صبح درس میخونی   من ده ساعت درس میخونم میمیرم بیشتر نمیشه

من اتفاقا  تا ۱۴ ساعت هم خوندم متاسفانه مامانم تصادف کرده آمروز ده نیم ساعت خوندم باید مراقبش باشم درکل امروز درس خوندن خیلی سخته بوددد روز قبلش هم بیمارستان  بودمم

پشمام چطور از ساعت ۴ صبح درس میخونی   من ده ساعت درس میخونم میمیرم بیشتر نمیشه

برنامه فردا رو گزاشتم باز شب میام عمل کردم بهت میگم یه نکته بهت بگم تا ساعت ۱ بیشترین درس بخون 

خودتو به ۸ ساعت برسونه تا عصر هم راحتت ۴ . ۵ ساعت بخونی حله

فردا امتحان میکنم.....  ممنون

خاهششش