2789
عنوان

ازدواج

325 بازدید | 39 پست

اینجا کسی هست که واقعا از ازدواجش راضی باشه حس میکنم ازدواج یعنی اینکه عمر تو هدر کنی و سال ها برای کسی کار کنی که آخر که پیر میشی قدر تو نمیدونه و ببخشیدا فقط تو رو برای لذتش میخواد واقعا به نظرتون چیزی به نام عشق وجود داره یا همش شهوته؟

من چون پدرم قدر مادرنو نمیدونه می‌خوام ببینم بقیه مردام همینن یا نه دلیل ازدواج نکردن خودمم همینه 

کی میگه همش شهوته؟

واقعا رابطه جنسی رو ابزار سواستفاده میدونین؟ مگه یکی از اهداف ازدواج همین نیست؟

من هیچوقت به این دید نگاهش نکردم، مگه شما لذت نمیبری؟ یه چیز دو طرفس‌. 

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که خیلی بدبین شدم به ازدواج 

تو اطرافیان ما حداقل، طرف پونزده سال بیست سال از ازدواجش گذشته تاااازه فیلش یاد هندوستان کرده دنبال دختربازیه 

مچشونم میگیرن میگن صیغمونه گناه که نکردیم 

ازدواج شبیه یه هندونه سر ته بسته هستش، هیچیش مشخص نیست. مادر شما زندگیش به خاطر پدرتون نابود شده، زندگی من به خاطر والدینم. 

زندگی همینه دیگه کم کم سگ جون میشی

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

ازدواج شبیه یه هندونه سر ته بسته هستش، هیچیش مشخص نیست. مادر شما زندگیش به خاطر پدرتون نابود شده، زن ...

یعنی از شوهرتون راضی این ولی بچه هاتون قدر تون رو نمیدونن؟

خدا صبر تون بده انشالله که حل بشه عزیز دلم

من راضیم خداروشکر اتفاقا اصلا شهوت تو ازدواج مبنا نیست بالاخره رفع نیاز هست ولی این نیست که اون باشه عشقه بیشتره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من راضیم خداروشکر اتفاقا اصلا شهوت تو ازدواج مبنا نیست بالاخره رفع نیاز هست ولی این نیست که اون باشه ...

خداروشکر انشالله همیشه  حال دلتون خوب باشه کنار هم و هر روز عاشق تر بشین 

خداروشکر انشالله همیشه حال دلتون خوب باشه کنار هم و هر روز عاشق تر بشین

ممنون عزیزم🌹

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه خوب عزیزم قدرشو بدون مرد احساسی عالیه بنظرم

ممنون من چون دوست داشتن همسرم بیشتر از منه بخاطر همون بروز احساسش بیشتره یعنی نیاز نیست بهش بگی به من توجه کن به من اهمیت بده و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یعنی از شوهرتون راضی این ولی بچه هاتون قدر تون رو نمیدونن؟خدا صبر تون بده انشالله که حل بشه عزیز دلم

ابحی گلم من کاربر آقا هستم. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

ممنون من چون دوست داشتن همسرم بیشتر از منه بخاطر همون بروز احساسش بیشتره یعنی نیاز نیست بهش بگی به م ...

عالیه عزیزم چقد خوشحال شدم برات 

رابطه ای که مرد عاشق تر باشه خیلی پایدار تره بنظرم 

ابحی گلم من کاربر آقا هستم.

عذر میخوام حواسم نبود به پروفایل تون و متن پیامتون 

چه بد انشالله حل بشه مشکلتون 

ولی واقعا حس میکنم والدین بد بچه رو نمی خوان البته نمی‌دونم شما چی کشیدین ولی هر چی کشیدین بسپرینش به خدا 

به خودش توکل کنید خدا تنها کسیه بخاطر حرف های که بهش زدی تحقیرت نمیکنه سو استفاده نمیکنه  مثل آدما مطمئن باشین اتفاق های خوبی براتون میفته