2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 39 پست
عذر میخوام حواسم نبود به پروفایل تون و متن پیامتون چه بد انشالله حل بشه مشکلتون ولی واقعا حس میکنم و ...

بدبختی اینه که نمیتونی متنفر باشی چون پدرو مادرت هستن و مخصوصا که دیگه کم کم میرن سمت پیری و خودت متوجه میشی اینا خودشون هم کلی مشکل داشتن که با تو این رفتار رو داشتن، کم کم که بزرگ میشی خیلی از اون گذشته واست بی اهمیت میشه و چیزی نیست که دیگه تو‌رو اذیت کنه ولی مشکل اصلی اینه که شخص من الان یه سری مشکلات شخصیتی دارم که خودم در به وجود اومد نشون هیچ نقشی نداشتم . همش برمیگرده به رفتار والدینم در گذشته و من باید تا آخر عمر یدک بکشم این چیزا رو

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

بدبختی اینه که نمیتونی متنفر باشی چون پدرو مادرت هستن و مخصوصا که دیگه کم کم میرن سمت پیری و خودت مت ...

میفهمم چی میگین چون من دقیقا همین مشکل رو دارم دلیل خیلی از مشکلات روحیم آسیب های بودن که پدر و مادرم توی کودکی ناخواسته بهم زدن به مدت همش باهاشون بحث میکردم و میگفتم شرایط الان من فقط مقصرش شمایین ولی مشکل اونا این بوده که هیچ آگاهی از بزرگ کردن بچه نداشتن فقط فک میکنن پدر و مادر بودن به اینه که شکم بچه رو سیر کنی یا لباس و... 

ولی نمی‌دونن شاید به یه چیز ساده هم شکم بچه پر بچه ولی آسیب که میبینم از لحاظ روحی تا آخر عمرش همراهشه 

سعی کنین ببخشین اونا رو نه فقط بخاطر اونا بخاطر خودتون چون الان با این فکرا  اینده خودتون رو خراب میکنین ببخشین و فراموش کنین و آینده رو بسازین 

سعی کنین این آسیب هایی که به شما زدن رو به بچه تون در آینده نزنین پدر آگاهی باشین کتاب بخونین درباره تربیت بچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگین چون من دقیقا همین مشکل رو دارم دلیل خیلی از مشکلات روحیم آسیب های بودن که پدر و مادر ...

هیچی دست خودم نیست 

میشه در رابطه با درباره تون توضیح بدید..آخه من خودم بسازم

اگه بساز هستید و همسرتون قدردانه و تلاشش رو بیشتر می‌کنه پس در مسیر درستی هستید در غیر این صورت فقط همسرتون رو تنبل بار آوردید

اگه بساز هستید و همسرتون قدردانه و تلاشش رو بیشتر می‌کنه پس در مسیر درستی هستید در غیر این صورت فقط ...

من در برابر حرفاش سکوت میکنم تا راستشو بخاین دهنش روم وا نشه.چون جوشیه وقتیم عصبی بشه همه چی میگه

من در برابر حرفاش سکوت میکنم تا راستشو بخاین دهنش روم وا نشه.چون جوشیه وقتیم عصبی بشه همه چی میگه

شما چاره ای جز این نداشتید. مسیر سختی رو انتخاب کردید ولی دیگه بهش عادت کردید. 

اگه دوست داشتین بیشتر توضیح بدین چون متوجه حرفاتون نشدم شاید کاری از دستم بر نیاد براتون ولی شاید با ...

میگم اینکه ببخشم و تو‌مسیر زندگی قرار بگیرم واقعا دست خودم نیست

ببخشید اگه دوس داشتین میشه بگین مثلا چ مشکلات شخصیتی

بیش از حد مستقل بودن، به کسی نیاز نداشتن از نظر روحی و عاطفی، از نظر کاری، بیش از حد منظم بودن، بیش از حد مثبت زندگی کردن، کمک نگرفتن از کسی تو هر زمینه ای، بیش از اندازه کمک کردن به دیگران ، سکوت بیش از حد زمان دلخوری و ناراحتی ، دوست نداشتن خودت