2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 39 پست
از یه جا به بعد تک تکشون مشکل میشن

ب جز سکوت بیش از حد و دوس نداشتن خود ، بقیه موارد بد نیستن ، و در کل همه اینایی ک گفتین طوری نیست ک نشه تغییرشون داد ، بخاطر حس و حال خوب خودتون هم ک شده میتونید تغییرشون بدین ، شما فرزند اول 

خانواده این ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب جز سکوت بیش از حد و دوس نداشتن خود ، بقیه موارد بد نیستن ، و در کل همه اینایی ک گفتین طوری نیست ک ...

دوم. سه تا خواهر دارم خودم تک پسرم. هیچ کدومشون رو خودم انتخاب نکردم، ولی چون مادرم همیشه این شکلی دوست داشت من کم کم این شخصیت رو پیدا کردم. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

دوم. سه تا خواهر دارم خودم تک پسرم. هیچ کدومشون رو خودم انتخاب نکردم، ولی چون مادرم همیشه این شکلی د ...

اها پس چون تک پسر بودین انتظار خانواده ازتون زیاد بوده ، تا حالا ب خواست خانواده اونطور بودین ، از الان بخاطر دل خودتون زندگی کنین ، یعنی نمیشه ؟ 

اها پس چون تک پسر بودین انتظار خانواده ازتون زیاد بوده ، تا حالا ب خواست خانواده اونطور بودین ، از ا ...

یه زمانی خواست خانواده بوده ولی الان که ۳۵ سالمه کلا شده شخصیتم 

یه زمانی خواست خانواده بوده ولی الان که ۳۵ سالمه کلا شده شخصیتم

درسته چیزی نهادینه بشه و بشه شخصیت کمی سخته تغییر دادنش ولی نشدنی نیست ، ب جز دو مورد اخر بقیه اون ویژگیها رو منم دارم البته من چون فرزند اولم شاید اینطورم ، اینکه زیادی احساس مسئولیت میکنم گاهی اذیتم میکنه 

درسته چیزی نهادینه بشه و بشه شخصیت کمی سخته تغییر دادنش ولی نشدنی نیست ، ب جز دو مورد اخر بقیه اون و ...

تا حالا ۳۰۰ روز از سال رو صبح ساعت ۵ صبح از خواب بیدار شدید که برید مشغول به کار بشید فقط به یک دلیل که پدر تو خونه همیشه یه مرد بی عرضه شمرده میشد و شما تلاشتون این بوده که شبیه اون نشید؟