2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست
من يه چيز ميگم شايد ربطي به موضوعت نداره ولي خالي از لطف نيس من همسرم خيلي به يه مسائل كوچك گير ميد ...

واقع؟؟؟؟همه رفتارش و مشكلاش حل شد؟؟؟منم شوهرم عصبيه😔😔😔كنترل نداره

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
دکتر اطلاعات بیمار رو لو نمیده که عزیزم بعید به نظر میاد باید باخودش بره

خب میتونه باسیاست پیش بره.میتونه بگه میخوام کمکش کنم باید درمورد بیماریش بیشتر بدونم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من يه چيز ميگم شايد ربطي به موضوعت نداره ولي خالي از لطف نيس من همسرم خيلي به يه مسائل كوچك گير ميد ...

فصد چيه؟

توضيح ميدي؟؟؟

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

اگه مطمئنی واقعا پیش دکتر می ه دکتر خیلی کمکت می‌کنه برو قشنگ تهشو در بیار در ضمن  برای طلاق خودشون جلسه میذارن تا جنون و عقل طرف مشخص بشه برای اعتیاد هم سریع از میگیرن

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
خوب پس سعی کن رفتاراشو جمع بندی کنی  یه لیست بنویس از رفتارهای غیر عادی و شرایطی که توشون اون ...

رفتارش متغیره مثلا غروب باهم داشتیم حرف میزدیم و شوخی میکردیم یه لحظه ورق برگشت شروع کرد به اینکه تو بمن فحش دادی خدا رحم کرد مادرش هم بود بعد میگفت جلو فامیلاش داره ابرومو میبره اصلا قابل پیشبینی نیست

اگه مطمئنی واقعا پیش دکتر می ه دکتر خیلی کمکت می‌کنه برو قشنگ تهشو در بیار در ضمن  برای طلاق خو ...

اعتیاد به مواد نخدر نداره ولی هر روز مشروب میخوره

اگه مطمئنی واقعا پیش دکتر می ه دکتر خیلی کمکت می‌کنه برو قشنگ تهشو در بیار در ضمن  برای طلاق خو ...

6ماهه من اومدم ندیدم دکتر بره هر بارهم به پدرش میگم حالش خوب نیست میگه باشه باید داروهاش عوض بشه ولی ازش میترسه بگه بریم دکتر چون بهش بر میخوره میگه شماها میخاید منو دیونه کنید

برام دعا کنید شرایط سختی دارم 

عزيزم😔😔😔مطمئني اعتياد نداره؟؟؟شك كن خب...يه ذره از حس ششم زنونه ات استفاده كن...اگه اعتياد به شيشه داشته باشه يك لحظه هم امان نده و جونت و بردار و ببر...خاله ام چه زجري كشيد شش ماه بيچاره شوهرش براش چاقو ميكشيد يا همش خودشو ميزده خود زني داشته با ميله جاروبرقي ميزده تو سر خودش....خيلي مواظب باش😭😭😭