2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست
چرا با دکترش صحبت نمیکنه؟؟ نبایدبا خوردن قرصها توهم داشته باشه

الان من6ماهه اومدم اصلا ندیدم دکتر بره فقط یه نسخه با یه نامه که به نسخه منگنه شده بود مال شوهرم بود تو دارو خونه دیدم مادرش داروشو گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیزم

توهمایی که میگی کمی  خطرناک به نطر میرسه

امیدوارم بتونی راضیش کنی که باهم برین دکتر

اگر شما رو قضاوت کردم معذرت میخوام واقعا

ازصمیم قلبم آرزو میکنم مشکلت حل بشه نازنین حانم

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
اغراق نمیکنم کسی رو نداشتم خواستم یه سر پناه تو زندگیم داشته باشم ادم وقتی پدر و مادر نداشته باشه ای ...

خوب پس سعی کن رفتاراشو جمع بندی کنی 

یه لیست بنویس از رفتارهای غیر عادی و شرایطی که توشون اون رفتارو انجام داده 

جلوی اون رفتارایی که زیاد انجام میده ستاره بذار 

ببین تو م‌قعیتای مشابه همون رفتارو تکرار میکنه؟ اونم ستاره بذار 

بنا به شدت و تکرار رفتارهاش دیکه خودت میدونی یک هفته کافیه یا یک ماه 

بعد با لیست توی دستت برو پیش یه روانپزشک اون بهت میگه چکار کنی . 

لآقل اسم بیماریشو میگه یه کم اون اطلاعت میده یکم میای راجع بهش تو نت تحقیق میکنی میفهمی باید کجا جه عکس العملی نشون بدی 

نه که درمانش کنی ، اینکه بدتر نشه و به خودش و تو و زندگیتون آسیب نزنه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
ببین ضوهر منم اوایل وقتی دعوا میشد چشماشو درشت میکرد رگ کله اش باد میکرد قرمز میشد ولی بعدا فهمیدم ط ...

الان شوهرت ارومه؟؟؟منم شوهرم خيلي عصبي و پرخاشگره و كنترل رو اعصابش كمه ...يه جورايي به همه چي از نگه منفي نگاه ميكنه...الان خوب شده؟؟

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

وووای نکنه مواد مخدر شیشه مصرف میکرده و با شاید هنوز مصرف میکنه!  خییلی خطرناکه ها

اگر هم مواد نباشه با این بیماری ک توهم میزنه شخص یا یه صدایی رو میشنوه میگن پارانویید برادر من پزشک اون میگفت

زیاد اهل کتک کاری نیست فقط خودشو میزنه یا مثلا یدفه میزاره دادو بیداد که تو زیر لب بمن فحش دادی گفتی ...

عزيزم اينا عوارض مصرف شيشه اس ...😱اعتياد نداره؟؟؟اخه شوهر خاله ام همين علايم و داشت فهميد شيشه ميكشه و جدا شد

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
مشکلش خیلی حاد تر از ایناست امروز فقط خودمو خودش بودیم بهم میگفت جلوی فامیلت داری بهم فحش میدی فکر م ...

وووای نگو! ادم وحشت میکنه خوبه جرات داری هنوز پیششی!!! من بودم قطعا میرفتم خونه پدرم قایم میشدم!!! 

یکی از کاربرا راهنمایی خییلی خوبی کرده راهنماییش حرفه ای، اگه جرات دای هنوز خونه بمونی کاراش بنویس ببین چه کارایی چه موقعیتایی انجام میده...