2777
2789
عنوان

اگر همسرتون در هفته چند روز بره خونه ی مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 45 پست
نه بچه ندارم یک سال و نیمه ازدواج کردم و یک ساله خونه ی خودمم . آخه ظهر ها کاهی نمیاد چون کارش زیاد ...

بنویس نه چیزی نیست

برای هودت یه ویز خوب درست کن بگو فلان چیزو برای خودم درست کردم خوردم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم یا هیچی دیگه درست نمیگنم میگه برو خونه مامانت زندگی‌کنیا هروقت بخوادبره اماده میشم میرم خونه ...

😂😂😂😂اخه خواهرشوهرم مودیه مثلا یه هفته زوم رو شوهر منه یه هفته برادر شوهرم بعد یه بار بهم گفت آرش همه ی گوشت های غذا رو خورد منم با خنده گفتم نوش جونش خودم هم بدون دعوت معمولا نمیرم 

😂😂😂😂اخه خواهرشوهرم مودیه مثلا یه هفته زوم رو شوهر منه یه هفته برادر شوهرم بعد یه بار بهم گفت آرش ...

حقشه بدون دعوت بری همه غذاهاشونو‌بخوری🫣😐😂

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ای بابا 😅اشکال نداره حرص نخورمنم الان از دیروز دعوا داریمآخرم طلبکاره ناهار و شام نخوردفحشم دادهطلب ...

من تا قبل ازدواجم تپلی بودم بعد که ازدواج کردم متوجه شدم با حرص خوردن لاغر میشم موهام میریزه و پوستم داغون میشه واسه همین دیدم اینا که پررو ان طلبکار هم هستن گفتم چرا دعوا کنم گور پدرش الانم راستش دلم میخواد ماهی و برای فردا نگه دارم که راحته پختش واسه همون میگم تخم مرغ بهش بدم خخخ

عزیزم من که نامزد کردم همسرم خیلی از دستپخت مادرش تعریف میکرد ولی من جوری آشپزی کردم که دیگه اصلا شام ناهار اونجا نمیمونه،اگر هم بیرون غذا بخوره واسه شام خیلی عذرخواهی می‌کنه و میگه نگه دار فردا بخورم حیف شد چرا نشد بیام چرا خوردم معذرت می‌خوام

به نظرم الان هم بخاطر خودت هم که شده بهترین رو درست کن ترشی سیر ماهی کته با شوید هم خودت لذت ببر هم بهش بگو منو تنها نذار لطفاً 

پیون‌های خوبی بود چشم

من شبا جوری غذا میپزم که انگار مهمون هست ولی فقط خودم همسرم پسرم هستیم سالاد ماست ترشی هرچی خونه باشه هم درست میکنم 

چایی دم میکنم با پودر هل بعدش یه تیکه دارچین و گل محمدی میندازم تو فنجونم همسرمم انقد خوشش اومده همش میگه چایی مامانم رو نمیشه خورد اصلا