2777
2789
عنوان

ایده تزیینات و پذیرایب جشن تولد

972 بازدید | 10 پست

سلام   اولین باره ک برای بچم جشن تولد میگیرم ، لطفا اگه تجربه ای در این زمینه یعنی  انواع مدل تزیینات و تم و وسایل پذیرایی دارید بگید  خیلی ممنونم      

من خودم را دوست دارم     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظروف یکبار مصرف گیاهی بخر که سالم باشه:)

کیک هم با روکش فوندانت نگیر خوشمزه نیست همون تزیین خامه باشه بهتره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

سفره یکبار مصرف هم نگیر و از سفره معمولی استفاده کن

به این دلیل

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1741758/شما-هم-استفاده-میکنین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1734760/کسی-میدونه-این-چیه-تا-حالا-استفاده-کردین

ظروف یکبار مصرف گیاهی

جهت سلامت خودت و مهمونات

توت فرنگی قشنگه.پونی هم خوبه من برای دخترم سوفیا گرفتم چون عاشق سوفیاست.کیک هم سوفیا خامه ای بود..خوراکی هم پاپ کورن تو جعبه های تم.میوه و کیک .اگه بخوای پاستیل و ژله و.‌...اگه عصر باشه  سالاد ماکارونی.اسنک و یا فینگر فود.اگه بچت گوچیک نیست خیلی بازی براشون در نظر بگیر.گیفت هم حتما بده اگه میتونی

توت فرنگی قشنگه.پونی هم خوبه من برای دخترم سوفیا گرفتم چون عاشق سوفیاست.کیک هم سوفیا خامه ای بود..خو ...

ممنونم  بازی یعنی چی؟چ نوع بازی؟؟

من خودم را دوست دارم