2777
2789

اختلاف سنی ۸ سال 

مودب با شخصیت 

تنها زندگی میکنه تو این شهر دور از خانوادش و خودش خونه داره 

ماشین داره

اهل سیگار و مشروب و غیره نیست و رفیق بازم نیست اما دوست و همکار دختر زیاد داره 

مثلا یه دوست صمیمی دختر داره که متاهلم هست اما دختر خوبیه و هردو تو یه صنف کار میکنن اما یه شهر دیگست الان

یکم زود رنج و ممکنه زود بهش بربخوره 

قدش خیلی بلندتر نباشه مثلا ۱۷۳ اینا ۱۰ سانت اختلاف قد شاید، دقیق نمیدونم قدشو

چهرش خوبه اما تیپ و لباس پوشیدنش خیلی باب میل نیس و خیلی ساده میپوشه اما جوزی نیست که بگی خزه

اندامشم ورزشی یا خوب نیست معمولیه و ورزش نمیکنه

درسشم تموم کرده و دکتر متخصصه

لطفا با دلیل بگید نظرتون چیه 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

اره خوبه چیز بدی نداره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خوبه دیگه حالا بهد عقد با دوستای دخترشم میگی کات کنه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اونم الان کات می‌کنه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اون دوست صمیمی خانوم ک متاهلم خستن و همکار..باید تفکیک شه...صرفا همکارشون باشه حله..وگرنه هیچ‌منطقی نمیپذیره دوست صمیمی خانوم‌ اونم متاهل..درک نمیکنم ینی تو فرهنگ ما درکش نمیکنم

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
آره اونم الان کات می‌کنه

یس😎😎😎

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

نه بابا نمیخام ازین کارا کنم که بگم باید کات کنه 

مهم اینه خودش رفتارشو بلد باشه 

بعدم واسه ازدواج نمیگم فعلا دوستی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نه بابا نمیخام ازین کارا کنم که بگم باید کات کنه مهم اینه خودش رفتارشو بلد باشه بعدم واسه ازدواج نمی ...

سلام اسی جان شما خودت مدرک تحصیلی و شغلت چیه

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
دنیا کوتاهآخر می‌میری مگه زندگی فقط هیکل لباس نون آب میشه برات

خب هرکسی یه معیاری داره

من دوسدارم ورزش کنه و یکم لباس پوشیدنشو بهتر کنه

ولی شاید خودش نخاد خب