2777
2789
عنوان

با پسری که این شرایطو داره اوکی میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 24 پست
اون دوست صمیمی خانوم ک متاهلم خستن و همکار..باید تفکیک شه...صرفا همکارشون باشه حله..وگرنه هیچ‌منطقی ...

من راستش مشکلی ندارم 

اخه مهم برام اینه خودش رفتارشو بلد باشه وگرنه ممکنه مردی هیچ دوست و همکاری نداشته باشه اما هرغلطی زیر زیزکی بکنه

با دوستاش نمیدونم رفتارش چجوریه اما با منشی و دستیارش رفتارشو دیدم و اوکی بوده 

اما با دوست و همکارش نمیدونم واقعیت

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من کلا اختلاف سنی بیشتر از ۵ پسندم نیست ولی خب چون دکتره و شرایطش خوبه بهش فرصت بده

راستش من سن بالا دوس دارم 

با مرد همسن خودم اصلا کنار نمیام چون خودم دختر عاقلیم و نیاز دارم طرفم از من بیشتر بفهمه و دنیا دیده باشه 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش مشکلی ندارم اخه مهم برام اینه خودش رفتارشو بلد باشه وگرنه ممکنه مردی هیچ دوست و همکاری نداش ...

خب این خیلی بستگی ب نظر شخصیتون داره چون پرسیدین نظر بدیم گفتم..وگرنه اگر براتون قابل درک و هضمه ک خوبه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
سلام اسی جان شما خودت مدرک تحصیلی و شغلت چیه

چه فرقی میکنه عزیزم ؟ 

من شرایط اونو نوشتم فقط

چه فرقی میکنه عزیزم ؟ من شرایط اونو نوشتم فقط

نظر شخصی من این هست ک خیلی فرق میکنه

اگر یک دختر موفق با جایگاه اجتماعی بالا باشی شاید این مورد رو زیاد تاپ ندونی مثلا یک خانومی تو همین نی نی سایت استاد دانشگاه بود خیلی خیلی روی شغل و تحصیلات فوکوس داشت ک خب حق داشتند

اما برای یک دختر خانمی که تحصیلات عالیه نداره و در حد معمولی هست بنظرم مورد خیلی خوبی هستن ایشون 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
نظر شخصی من این هست ک خیلی فرق میکنهاگر یک دختر موفق با جایگاه اجتماعی بالا باشی شاید این مورد رو زی ...

این اقا موقعیتش خوب و تاپ هست 

حالا من تو هرجایگاهی چه باشم یا نباشم 

تو ۳۳ سالگی تخصص شو گرفت و فورا مطب خودشو زد 

هیئت علمی دانشکده پزشکیه 

تو چندتا کلینیک کار میکنه و غیر از اون دوره های اموزشی هم با شرکتای مختلف گاها برگذار میکنه و اونجام تدریس میکنه 

به زبان انگلیسی کاملا مسلطه و مقاله های معتبری تو حیطه خودش نوشته

۲ تا فرزندم بیشتر نیستن و خواهرشم پزشکه 

برای من صرفا فقط موقعیت مهم نیست ادب و شخصیت اون ادم اولش برام مهمه که تو چه سطحی باشه 

این اقا موقعیتش خوب و تاپ هست حالا من تو هرجایگاهی چه باشم یا نباشم تو ۳۳ سالگی تخصص شو گرفت و فورا ...

خیلی مورد خوبیه

بنظرم یه مدت برای آشنایی باهاش در ارتباط باش ارزشش رو داره اگر از جهت اخلاقی اوکی بود حتما جواب مثبت برای ازدواج رو بهش بده

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
خیلی مورد خوبیهبنظرم یه مدت برای آشنایی باهاش در ارتباط باش ارزشش رو داره اگر از جهت اخلاقی اوکی بود ...

ممنون

فعلا مسیله ازدواج نیست

من نمیدونم چرا دوستان فکر کردن حرف ازدواجه

مسئله اشنایی و فرصت دادنه برا دوستی

چون میترسم مسیر زندگیم با این ادم تغییر کنه

معلومه همش پی یکی هستی که گردن بیگردت حالا هرکی شد جای بابات باشه مهم نیس فقط یچیز داشته باشه با پو ...

معلومه خیلی ماتحتت سوخته که ر به ر پیام میذاری

خوبه رفیقاتم شناختنت که ادم حسابت نمیکنن🤣🤣تو کلا ادم حساب نمیشی بدبخت

اوناییم که به من پیشنهاد میدن تو باید بخوابی تا نهایتا تو خواب بتونی ببینیشون چون امثال تورو حتی دوستاتم ادم حساب نمیکنن چه برسه به پسراااا

خوشم میاد درگیرمی حال کردم😅😅بازم برو بچرخ الاف بیکار

اسمت دقیقا مناسبته

تاپاله برقی💩🤧🤣🤣🤣