دوستم یه سیم کارت داشت میخواست بسوزونه بعد بهم گفت اگه تو لازم داری بردار من لازم ندارم منم گفتم باشه شاید لازمم بشه گفتم بیا بریم بزن به اسم من گفت باشه بابا بذار به اسم خودم باشه من لازم ندارم بعد همسرم سیم کارتش برای یکی از دوستان قدیمیش بود که معلوم نیست دوستش کجاست سیم کارت همسرم سوخت و همسرم هیچ نشونی نداشت که دوستش کجاست شاید خودش سوزونده من گفتم بیا سیم نخر از این استفاده کن نسوزه..حالا بعد از چند ماه دوستم میگه سیم کارت منو بده منم گفتم مشکل نداره میدم بعد به همسرم گفتم میگه من کلی از صاحب کارام شماره این سیم کارت و دارن یا مشتریهایی که برای تخریب و این چیزها زنگ میزنن بهش بگو پولش رو میدم نگیر به خدا من شماره رو به خیلی ها دادم هرکس از کارم خوشش میاد شمارم و به یکی دیگه میده الان به دوستم گفتم میگه نه من لازم دارم آخه خودش گفت نمیخوامش میخواست بسوزونه موندم چیکار کنم همسرمم بیکار میشه تا دوباره مشتری برای کارش پیدا کنه چیکار کنم انگار لج کرده باهام چون بچش میاره خونمون پسرم و خیلی اذییت میکنه و کتک میزنه گفتم خودت باش تنها نیار بچم و اذیت میکنه فکر کنم برای همین ناراحت شده اگه بره سیم کارت و بسوزونه همسرم از دست من دلخور میشه 😔
سادات طباطبایی 💚خواهرم قضاوتم نکن چرا سه تا بچه دارم اون موقع که من بچه سومم و باردار بودم همسرم ورشکست شد به خاطر ضمانت برای دوست نامردش همه چیزمون رفت پای بدهکاری ضمانت دوست نامردش پروانه آبی قدیمی هستم تعلیق شدم 😔
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
سادات طباطبایی 💚خواهرم قضاوتم نکن چرا سه تا بچه دارم اون موقع که من بچه سومم و باردار بودم همسرم ورشکست شد به خاطر ضمانت برای دوست نامردش همه چیزمون رفت پای بدهکاری ضمانت دوست نامردش پروانه آبی قدیمی هستم تعلیق شدم 😔
تاون موقع به اونایی که شماره رو دارن پیام بدین که شماره عوض شده و یه شماره دیگه بدین
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
آخه گلم آدم این روزا به فامیلش نمیتونه اعتماد کنه چجوری بدون به اسم زدن سیم کارت گرفتی؟ موبایل بانک استفاده نمیکنین؟ اکثرا خط باید به نام باشه یا نسبت صاحب خط و میپرسن.
همسرتون باید یه تاوانی بابت اینکه روی سیمکارت یه غریبه انقدر حساب باز کرده بده چاره ای نیست
میگه تقصیر توئه من میخواستم سیم کارت بگیرم نذاشتی گفتی اضافه است استفاده کن
اشتباه کردی دیگه نیاد سیمکارت دوستتو میگرفتی مگه یه سیم کارت چند هس باید شوهرت می خرید
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
آخه گلم آدم این روزا به فامیلش نمیتونه اعتماد کنه چجوری بدون به اسم زدن سیم کارت گرفتی؟ موبایل بانک ...
نه گفت سیم هدیه است استفاده نمیکنم میخوای استفاده کن منم چی بگم قبول کردم گفتم حالا خودش میده بگیرم کلا پلمپ بود زنگ نزده بود