2777
2789
عنوان

کرجی ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 70 پست
اصلا مهم نیست همین شلوغ بودنه ترافیک قشنگیه باورت نمیشه چون شما عادت کردین ولی این خلوتی شهرستان این ...

نه واقعا..یه بار که مسیر نیم ساعته رو سه ساعت بمونی تو ترافیک میفهمی ما چی می کشیم...اونم با خستگی یه روز کاری😭

شما کدوم شهری خودت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا..یه بار که مسیر نیم ساعته رو سه ساعت بمونی تو ترافیک میفهمی ما چی می کشیم...اونم با خستگی ی ...

من همدان خیلی خوبه چرا اینو میگی ببین واسه تون عادی شده شما بیا شهر ستان کلان یک مرکز خرید یک تفریح یک خیابان قشنگ و..... از همه چیز یک دونه محدود آنقدر کوچیکه صبح با یک نفر بحث کنی تا شب هزاران بار اون آدم میبینی

دختری از جنس دریا 

منم‌کرجیم از بَدو تولد همینجا بودم‌ شهر دیگه‌ای زندگی نکردم و شهرم رو دوست دارم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

منم همینطورکجای کرجی ؟

چندین سال سمت گرمدره و فردیس بودم‌ الان یه چهار سالیه اومدم هشتگرد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

من همدان خیلی خوبه چرا اینو میگی ببین واسه تون عادی شده شما بیا شهر ستان کلان یک مرکز خرید یک تفریح ...

نمیدونم چرا با خودن این 

یاد یه کلیپ تو اینستا افتادم 🤭

نمیدونم راست یا نه میگفت قزوینیا اصلا نمیتونن روهم کرش بزنن و ... درآخر آشناهم از اب درمیان 😂

من همدان خیلی خوبه چرا اینو میگی ببین واسه تون عادی شده شما بیا شهر ستان کلان یک مرکز خرید یک تفریح ...

نه باورکن وقتی با خستگی سه ساعت تو ترافیک باشی اینو نمیگی..سه ساعت رو جدی میگم نه استعاری🥲

تازه خیلی پیش میاد تو ترافیک ملت پا میشن چاقو میکشن یا فحش میدن الکی الکی همین چندروز پیش اتفاقا یکیش جلومون پیش اومد..حالا شانس شما بوده خوبی مردم رو دیدی🤭