2777
2789
عنوان

کرجی ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 70 پست
هرجا میرم بازم کرج نمیشه برام :)کجاهاش رفتی؟

خیلی نتونستم برم خوشنام گوهر دشت باغستان مشکین دشت فردیس محمد آباد مهر شهر  همینا پارک هم فقط تندرستی رفتم

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظرتون در مورد هشتگرد رو هم بنویسید هرکس چیزی میدونه بگه لطفا

اونجا نظراباد میشناسم 

میام فروشگاه تیمابال خرید یه فروشگاه خیلی بزرگ وخیلی کامل با قیمتای باوووور نکردنی تنوعشم بالاس

@سبزسیج خودمم❤️🖇️

نمیدونم چرا با خودن این یاد یه کلیپ تو اینستا افتادم 🤭نمیدونم راست یا نه میگفت قزوینیا اصلا نمیتونن ...

ببین شهرستان افتضاحههههه 

نه باورکن وقتی با خستگی سه ساعت تو ترافیک باشی اینو نمیگی..سه ساعت رو جدی میگم نه استعاری🥲تازه خیلی ...

نمیدونم ولی حس خیلی خوبی ازش میگیرم خیلی زیاددددد شهر های زیادی میشناسم ولی کرج انگار با همش فرق داره

نمیدونم ولی حس خیلی خوبی ازش میگیرم خیلی زیاددددد شهر های زیادی میشناسم ولی کرج انگار با همش فرق دار ...

من عاشق کاشان و شیرازم بجز فصلهای توریستیشون💖

اگه به خودم بود میرفتم یکی از این دوتا شهر عشق میکردم ولی خانواده رضایت نمیدن

نمیدونم ولی حس خیلی خوبی ازش میگیرم خیلی زیاددددد شهر های زیادی میشناسم ولی کرج انگار با همش فرق دار ...

من این حس شمارو نسبت به محمدیه قزوین دارم یکی از دوستام اونجاس  یه چند باری رفتم محیطش دوسدارم

به شدت تمیز خوش آب و‌هوا شیک 

@سبزسیج خودمم❤️🖇️

کجایی خودت؟

شهرستان ببین جایی که من زندگی میکنم یک خانواده ۶ نفره با بیست ملیون در ماه میگذرونن و حقوق های کم اما اندازه اونجا پول یک هفته زندگیه